Pitanja iz inboxa – 17.6.2021.

I ovog petka odgovaramo na vaša najčešća pitanja iz inboxa. Evo šta ste nas pitali tokom protekle sedmice:

VAŠE PITANJE: Kako može da se kupi Hisense H40 Rock za 1 KM?                

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Hisense H40 Rock u preporučenoj M+ tarifi može biti vaš po cijeni od samo 1 KM. Uz to dobijate neograničene razgovore prema svim mrežama u Bosni i Hercegovini i 8 GB mobilnog interneta mjesečno u m:tel mobilnoj mreži.

Ovaj telefon ima odlične specifikacije koje omogućavaju kvalitetan rad, a veliki ekran pruža dobru preglednost.

Kao predstavnik H40 serije, ovaj model postavlja novu definiciju cijene i kvaliteta, a više informacija o H40 Rock uređaju potražite na našoj stranici ili se informišite putem telefona 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav! Možete li mi reći koje su mi najbolje opcije za korišćenje m:tel interneta u Turskoj, za vrijeme odmora?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, kako biste još više uživali u odmoru, pripremili smo m:tel roming NET tarifne opcije.

Za vrijeme boravka u Turskoj možete aktivirati tarifnu opciju NET Turkcell Turska, koja vam nudi 2 GB mobilnog interneta za 10 dana po cijeni od 10 KM.

Istu količinu i cijenu mobilnog interneta dobićete i za roming tarifne opcije namijenjene za druge zemlje: Hrvatsku, Sloveniju ili Njemačku, Austriju, Grčku, Rumuniju…

Duplo više neta po istoj cijeni dobijate i u roming opcijama za putovanja u Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Španiju, Portugaliju.

Sve opcije aktiviraju se jednostavno putem sajta www.mtel.ba u zavisnosti od toga da li ste PretplataDopuna ili poslovni korisnik mobilne telefonije, putem servisa Moj meni ili još jednostavnije putem m:go mobilne aplikacije.

VAŠE PITANJE: Dobar dan! Interesuje me koje trotinete imate u ponudi i kako mogu da se kupe?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, svi korisnici integrisanih usluga kompanije m:tel mogu da odaberu jedan od tri trotineta iz naše ponude i otplaćuju ih u 12 mjesečnih rata.

Možemo Vam preporučiti integrisani paket usluga koji obuhvata internet, televiziju, fiksnu i mobilnu telefoniju – Paket M+, uz koji zatim birate neki od sljedećih modela električnih trotineta:

  • Segway električni trotinet Zing E8 sa mjesečnom ratom od 22 KM,
  • Trotinet Ring RX2, koji dolazi sa dodatnom opremom (kaciga, retrovizor, torbica i nosač za mobilni telefon), sa mjesečnom ratom od 42 KM, ili
  • Segway KickScooter E25E, čija mjesečna rata uz Paket M+ iznosi 54 KM.

Detaljnije informacije možete pogledati na ovom linku, a takođe nam se možete javiti na broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovanje! Vidjela sam da neki od vaših paketa usluga mogu da se koriste samo povremeno, po potrebi, na primjer televizija i fiksna telefonija. Da li mogu da koristim tu mogućnost pošto ne provodim cijelu godinu u BiH?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, opcija povremenog korišćenja m:tel usluga namijenjena je, između ostalog, upravo onima koji žive u inostranstvu, te samo povremeno imaju potrebu za integrisanim uslugama i internetom na drugoj lokaciji.

Ova mogućnost znači da su vam m:tel usluge interneta i integrisanih paketa (internet, TV, telefon) stalno dostupne uz fleksibilno korišćenje, tj. da ih plaćate po punoj cijeni samo onda kada ih koristite, a u ostalim mjesecima plaćate samo mjesečnu naknadu koja, u zavisnosti od vašeg odabranog m:tel Paketa, iznosi od 3,00 KM do 6,49 KM.

Plaćanje vaših mjesečnih obaveza takođe je veoma jednostavno i dostupno gdje god da se nalazite. Vaše obaveze možete da izmirite online putem Visa, Mastercard ili Maestro platnih kartica bilo koje banke, kao i putem usluge trajnog naloga koju ugovarate u vašoj banci.

Za korišćenje pogodnosti povremenog korišćenja m:tel usluga neophodno je da podnesete zahtjev u najbližoj poslovnici m:tel-a. Za više informacija pozovite 0800 50 000.