Pitanja iz inboxa – 17.12.2021.

Najčešće postavljena pitanja i odgovori – kao i svake sedmice, pripremili smo kratki osvrt za vas:

VAŠE PITANJE: Pozdrav, trenutno sam korisnik S tarife pa me zanima kako mogu aktivirati neku od novih ili se automatski prebacujem na neku novu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, sve nove pakete pretplata iz m:tel ponude možete aktivirati putem našeg web sajta na linku ili posjetom Vama najbliže poslovnice.

Svi postojeći korisnici mogu izabrati neku od tarifa koja je prema paketima veća od njihove postojeće tarife, ako uzmemo u obzir da je S tarifa ekvivalent trenutnoj Plus tarifi iz nove ponude. S obzirom na to da je Vaš ugovorni period još uvijek aktivan, do kraja njegovog važenja Vi ćete biti korisnik S tarife, ukoliko sami ne odaberete neku od novih.

Za više informacija o novim postpaid tarifama, ali i o uređajima u zimskoj ponudi m:tel-a, posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Ko može ostvariti popust na nove tarife?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, sve akcije na nove m:tel postpaid tarifne opcije vrijede uz ugovor sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca u slučaju da korisnik ne kupuje neki od uređaja uz tarifu.

Sve informacije o novim zimskim tarifama možete pronaći na linku. Navedene cijene su sa uračunatim PDV-om. A, više o uslovima korišćenja paketa usluga možete saznati na m:tel prodajnom mjestu ili pozivom kontakt centra na 066 10 10 10.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, koji pametni sat je najbolje izabrati uz Samsung telefon?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, trinaest modela pametnih satova čeka vas u m:tel ponudi, a među njima su i Samsung Galaxy 3 pametni satovi, modeli 41 mm i 45 mm BT koji su kompatabilni sa Vašim mobilnim uređajem.

U toku je fantastični novogodišnji popust!

Više o ponudi pronađite na linku. Požurite, jer ova ponuda vrijedi do 16. januara 2022. godine ili do isteka zaliha!

VAŠE PITANJE: Pozdrav, upratila sam da poklanjate Honor telefon na vašoj Facebook stranici. Ko može osvojiti telefon?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, kako bi sjajni Honor 50 Lite stigao baš u Vaše ruke, dovoljno je da pratite upustva u našoj objavi: da objavu podijelite na svome profilu, u komentaru posta označite prijatelja kojeg želite viđati češće u narednoj godini i navedite Honor telefone koji su dostupni u m:tel poundi.

Učestvovati možete do četvrtka, 23. 12. kada ćemo nasumičnim izborom proglasiti jednu osobu koja ispunjava sve od navedenih uslova.