Pitanja iz inboxa – 16.04.2021.

Nova korisnička pitanja iz našeg inboxa donose odgovore koji se tiču pojedinih aktuelnih m:tel ponuda, pa evo šta smo izdvojili ovaj put:                                           

VAŠE PITANJE: Koja je cijena trake za trčanje?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, cijena sklopive trake za trčanje i hodanje zavisi od paketa usluga koji odaberete, a možete je kupiti na 12 mjesečnih rata.

Ring RX WP-2 traka za hodanje/trčanje je idealna za svaki prostor i svaku priliku i osiguraće da ostanete u formi.

U nastavku Vam šaljemo link ka ponudi. Za sve dodatne informacije pozovite info broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li svi kupci Xiaomi telefona dobijaju drugi besplatno?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, kompanija m:tel je podržala ovogodišnju globalnu akciju Xiaomi brenda pod nazivom Mi Fan Festival 2021 i to na način da uz kupovinu Xiaomi Mi 10T Pro telefona dobijate na poklon Xiaomi Redmi 9C.

Ova ponuda se odnosi na prvih 100 kupaca i traje do 30. aprila, zato Vam preporučujemo da svoj Xiaomi Mi 10T Pro rezervišete na vrijeme. Više o akciji potražite na našem web sajtu ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Koji su uslovi za kupovinu drona?

M:TEL ODGOVOR:  Poštovani, dron DJI Mini 2 mogu kupiti svi m:tel korisnici uz neki od m:tel paketa i to na 12 mjesečnih rata.

DJI Mini 2 optimizuje korisničko iskustvo i inteligentne funkcije. Zahvaljujući Smart Return to Home funkciji, automatskom polijetanju i preciznom lebdenju, rad ovog uređaja je pojednostavljen i sigurniji nego ikad. Zahvaljujući naprednim funkcijama upakovanim u prenosni okvir, DJI Mini 2 pruža potpunu slobodu.

Njegova cijena zavisi od paketa usluga koji odaberete, a možete je provjeriti na linku. Više informacija o uređaju potražite na adresi www.mtel.ba ili pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Stiže li potvrda pri plaćanju računa online?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, naravno. Nakon što izmirite svoje m:tel račune putem naše stranice za plaćanje računa na Vašu e-mail adresu, koju ste unijeli prilikom popunjavanja podataka, će stići potvrda o uspješnom plaćanju.

Svakako preporučujemo korišćenje m:tel digitalnih servisa koji Vam štede i vrijeme i novac. I ne zaboravite, sve što Vam je potrebno da biste izmirili svoje m:tel račune online je Visa, MasterCard ili Maestro platna kartica bilo koje banke.