Pitanja iz inboxa – 15.7.2022.

VAŠE PITANJE: Poštovani, zanima me telefon koji sam vidio prije par dana na vašem Facebook profilu ZTE Blade A31?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ZTE Blade A31 je sjajan telefon za sve one koji žele pametan telefon za osnovnu upotrebu po najpovoljnijoj cijeni.

 Uz preporučenu Start tarifu, ovaj telefon može biti vaš po cijeni od samo 29 KM.

Uživajte u ljetu sa novim telefonom, a uz m:tel Roming NET opcije nastavite surfovati, komunicirati ili dijeliti lijepe trenutke i kada niste kod kuće.

Više informacija o ZTE Blade A31 smartfonu možete dobiti u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, krajem mjeseca idem u Hrvatsku na more, pa me interesuje nudite li neku opciju za korištenje interneta dok sam tamo?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u Hrvatskoj surfajte 10 dana uz 2GB mobilnog interneta u mrežama: T-Mobile, Telemach ili A1!

Roming Net možete kupiti i kada doputujete u drugu državu, a najjednostavnije je da to učinite pred sam polazak, dok ste u m:tel mreži.

Manuelno izaberite i prijavite se na mrežu na koju se odabrana roming Net tarifna opcija odnosi. Uključite prenos podataka kao i prenos podataka u romingu.

Tarifne opcije za mobilni internet možete koristiti bez obzira da li ste postpaid, prepaid ili poslovni korisnik m:tel mobilne telefonije.

Za više informacija o m:tel roming Net tarifnim opcijama pozovite broj 0800 50 000, posjetite mtel.ba ili bilo koje m:tel prodajno mjesto širom BiH.

VAŠE PITANJE: Ćao, kako mogu da koristim vašu aplikaciju za plaćanje parkinga?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, uz m:tel aplikaciju m:go više neće biti potrebno da tražite naplatni automat niti da šaljete SMS poruku.

M:go pruža jasan pregled gradova i odgovarajućih tarifa za parking zone. Dovoljno je da jednom unesete registraciju vašeg automobila.

Parking možete platiti kada ste u Banjaluci, Bijeljini, Brčkom, Brodu, Čelincu, Derventi, Doboju, Gradišci, Kotor Varošu, Kozarskoj Dubici, Laktašima, Mrkonjić Gradu, Prijedoru, Šamcu, Srpcu, Srebreniku, Tesliću ili Trebinju.

Moderna m:go aplikacija pružiće vam još mnogo toga, a besplatno je preuzmite na Google Play Store-uApp Store-u ili Huawei AppGallery.

Više informacija o m:go aplikaciji i svim opcijama, pročitajte na našoj stranici.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, gdje mogu saznati radno vrijeme m:tel poslovnica?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, radno vrijeme svih m:tel poslovnica možete pronaći na linku.

Dovoljno je da na listi prodajnih mjesta pronađete ono koje je najbliže Vama i kliknete na opciju „Više informacija“. Tada će Vam se otvoriti mali prozor u kojem ćete vidjeti tačno radno vrijeme i sve vrste poslova koji se obavljaju u izabranoj poslovnici.