Pitanja iz inboxa – 14.05.2021.

I ovog petka donosimo odgovore na neka od najzanimljivijih pitanja iz inboxa koja su poslali m:tel korisnici, ali i oni koji će to tek postati:

VAŠE PITANJE: Pozdrav! Kako mogu preko m:tela da kupim trotinet na rate?        

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, svi korisnici integrisanih usluga kompanije m:tel mogu da odaberu jedan od tri trotineta iz naše ponude i otplaćuju ih u 12 mjesečnih rata.

Možemo Vam preporučiti integrisani paket usluga koji obuhvata internet, televiziju, fiksnu i mobilnu telefoniju – Paket M+, uz koji zatim birate neki od sljedećih modela električnih trotineta:

  • Segway električni trotinet Zing E8 sa mjesečnom ratom od 22 KM,
  • Trotinet Ring RX2, koji dolazi sa dodatnom opremom (kaciga, retrovizor, torbica i nosač za mobilni telefon), sa mjesečnom ratom od 42 KM, ili
  • Segway KickScooter E25E, čija mjesečna rata uz Paket M+ iznosi 54 KM.

Akcija traje do isteka zaliha, te Vas pozivamo da detaljnije informacije pogledate na ovom linku, a takođe nam se možete javiti na broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Dobar dan! Možete li mi reći koji su uslovi za uvođenje m:sat usluge po akcijskoj cijeni?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, kompanija m:tel Vam trenutno nudi 50% nižu pretplatu 12 mjeseci, dok su montaža i oprema 0,99 KM. Uz to dobijate i drugi TV priključak – gratis! S obzirom na aktuelni popust, već od 7,5 KM mjesečno možete gledati više od 150 najboljih TV kanala.

M:sat televiziju možete uvesti bilo gdje u BiH, bilo da se radi o Vašem domu ili vikendici. Nakon što odaberete jedan od tri ponuđena paketa, na Vašu adresu stižu ovlašćena tehnička lica koja instaliraju opremu.

Informacije o m:SAT ponudi pronađite na našem zvaničnom sajtu, putem mejl adrese msatinfo@mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50905. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

VAŠE PITANJE: Vidio sam da imate posebnu ponudu telefona Samsung Galaxy A32. Mogu li ga kupiti na rate i kako?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, tako je. Trenutno imamo sjajnu ponudu – uz M+ tarifu možete izabrati 20% popusta na pretplatu ili neki od tri modela Samsung Galaxy telefona na rate, među kojima je i A32. Ovaj telefon dobijate po cijeni od 72,04 KM, a ostatak plaćate na rate od 12,52 KM.

Pretplata: M+ tarifa nudi razgovore bez limita prema svim mrežama u Bosni i Hercegovini, 8 GB mobilnog interneta, 2 GB mobilnog interneta u mrežama mts i m:tel Crna Gora kao i 100 minuta razgovora prema mts mobilnoj mreži.

Više informacija o m:tel ponudi pronađite na linku ili se informišite putem telefona 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Možete li mi reći više o tome koje su prednosti m:biz tarifa?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, m:biz tarife kreirali smo prema potrebama poslovnih korisnika, a one uključuju besplatan saobraćaj u okviru poslovne grupe sa bonus minutama za pozive ka mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, fiksnoj mts Srbija, uz izbor partner grupe i neograničeni mobilni internet i SMS.

U ponudi imamo više opcija među kojima možete pronaći idealnu za vaš poslovni tim, a do kraja juna nudimo i posebne pogodnosti.

Riječ je o duplim bonusima za mobilni internet za tarifne modele m:biz Net, m:biz Standard, m:biz Profi, m:biz Premium, m:biz Vip te m:biz Vip 200, ali i popust od 50% na cijenu mjesečne pretplate dva mjeseca za sve tarifne modele.

Za više informacija posjetite našu stranicu, pozovite svog m:tel predstavnika ili broj 0800 50 300.