Pitanja iz inboxa – 13.8.2021.

Najviše interesovanja korisnici su ove sedmice pokazali za Huawei i Samsung telefone, m:sat televiziju te Da Vinci videoteku. Pripremili smo za vas odgovore na ova pitanja iz inboxa.

 VAŠE PITANJE: Pozdrav! Imate li Huawei P Smart na akciji?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Huawei P Smart 2021 trenutno je na akciji u kojoj možete dobiti 20% popusta na pretplatu i telefon na rate.

Cijena ovog Huawei telefona u preporučenoj Pretplati: S Net+ iznosi 77,81 KM, a ostatak se plaća u 24 mjesečne rate od 13,53 KM. Takođe se možete odlučiti na otplatu u 6 ili 12 rata.

Huawei P Smart je sjajan izbor jer nudi 128 GB memorije te 4 GB RAM-a. Pokreće ga operativni sistem Android 9.0 Pie. Osim toga, vrhunske fotografije zabilježićete uz odličnu konfiguraciju kamera 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP.

Ponuda važi za sve Pretplata + korisnike, osim za korisnike Pretplata: XS tarife. Za sve dodatne informacije možete posjetiti našu stranicu, kao i pozvati broj korisničke podrške 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu da naručim Samsung Z Fold 3?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, novi Samsung Galaxy Z Fold 3 možete rezervisati na stranici kompanije m:tel. Uz rezervaciju dobijate 3 godine garancije, preklopivu futrolu sa S Pen olovkom i punjač od 25 W, ali i dodatnu uštedu do 200 KM na procijenjenu vrijednost vašeg polovnog telefona ako je iz odgovarajuće serije.

Pored toga možete da iskoristite i dodatni paket pogodnosti. Uslov za dobijanje poklona uz Samsung Galaxy Z Fold 3 5G je registracija na stranicu samsung.ba do 19. 9. 2021.

SAMSUNG Galaxy Z Fold 3 uz preporučenu Pretplatu: XXL+ moći ćete kupiti po cijeni od 419,3 KM uz mjesečnu ratu od 72,9 KM.

Posjetite našu stranicu ili pozovite naš kontakt centar 0800 50 000 za sve potrebne informacije.

 VAŠE PITANJE: Dobar dan! Koliko kanala se dobija u paketu m:sat televizije?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, u m:sat ponudi nudimo tri paketa: m:SAT Start, sa više od 90 TV kanala, m:SAT Plus, sa više od 145 TV kanala, te m:SAT Max, sa više od 155 TV kanala.

Podsjećamo da je u toku posebna akcija sa nižom cijenom pretplate od 9,90 KM mjesečno tokom 12 mjeseci. A uz to dobijate i gratis drugi TV priključak te Tesla televizor po cijeni od 11 KM ili 14 KM mjesečno u zavisnosti od paketa, odnosno 72 KM jednokratno ukoliko odaberete m:SAT Max paket.

Informacije o m:SAT ponudi pronađite na našem sajtu, putem mejl adrese msatinfo@mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50905.

VAŠE PITANJE: Poštovanje. Vidjela sam da imate u ponudi Da Vinci videoteku. Kako mogu da je koristim?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Da Vinci Kids je nova videoteka koju možete besplatno koristiti u okviru m:tel IPTV-ja.

Da Vinci Kids videoteka je usluga videa na zahtjev čiji je sadržaj posvećen bezbjednosti djece na internetu.

Naslovi kao što su: „Dinosaur protiv pirata“, „Džek i virus“, „Šta je uopšte internet“ i mnogi drugi posebno su osmišljeni da na edukativan i zabavan način najmlađim korisnicima interneta približe dobre i loše strane digitalnog svijeta.

Videoteka je u svim m:tel TV paketima besplatna, a sadržajima se možete vraćati kada god i koliko god puta želite, bez ikakvih ograničenja.

Za više informacija posjetite našu stranicu.