Pitanja iz inboxa – 13.5.2022.

VAŠE PITANJE: Ćao, zanima me kako mogu kupiti iPhone 11? Vidjela sam ga kod vas na stranici prije nekoliko dana.

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, iPhone 11 možete naručiti u okviru Top tarife po dosad najpovoljnijoj cijeni od 36,10 KM mjesečno.

Ovaj najprodavaniji iPhone model možete kupiti i u okviru Top ponude za 55,62 KM i uz 20% popusta na pretplatu.

Više informacija o ovom, ali i ostalim telefonima koje imamo u ponudi, potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi www.mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kako mogu preko sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku povežete svoju VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen. 

VAŠE PITANJE: Pozdrav, željela bih da se prebacim na paket sa TV kanalima, internetom i pretplatom, pa me interesuje imate li neki TV uređaj koji nudite u okviru nekog Vašeg paketa?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, ukoliko Vas interesuje TV+NET+TEL: M+ paket usluga, za Vas imamo sjajnu “Avanturu bez granica”!

Naime, Tesla 32S393BH televizor može biti vaš za ukupno 24 KM, a u okviru istog paketa, Tesla 50E625BUS televizor možete naručiti za 50 KM po rati, na period od 12 mjeseci. 

Iskoristite ovu top ponudu koja vam avanturu sa 300 TV kanala, videoteke, pretplatu od 0,99 KM za jedan mjesec ili televizore Tesla po izboru, a uz to na poklon dobijate i zidni nosač i Kaspersky Antivirus karticu uz televizor Tesla 32S393BH, te uz televizor Tesla50E625BUS Kaspersky Antivirus karticu.

Ponuda se odnosi na korisnike koji zaključe ugovor na 24 mjeseca.

O aktuelnoj ponudi kompanije m:tel informišite se putem sajta www.mtel.ba, na prodajnim mjestima širom BiH, ili pozivom na besplatan broj 0800 50 000. 

VAŠE PITANJE: Poštovani, student sam na ETF-u u Banjaluci, pa me interesuje kako se mogu prijaviti na praksu u m:tel-u?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, prijaviti se možete putem mejl adrese praksa@mtel.ba.

Stručna praksa je organizovana tako da, nakon što izaberete ponuđenu oblast ili temu iz aktuelnog programa prakse, sve vrijeme trajanja prakse imate podršku i mentorstvo stručnjaka iz kompanije, onda kada to Vama treba, te na kraju i mogućnost da postanete važne karike razvoja kompanije, kao njeni zaposleni.

Informacije o praksi u kompaniji m:tel, kao i spisak oblasti za praksu u 2022. godini, možete pronaći na zvaničnom sajtu kompanije www.mtel.ba, u dijelu Karijera, sekcija Stipendije i praksa.