Pitanja iz inboxa – 12.11.2021.

I ovog petka odgovaramo na vaša najčešća pitanja iz inboksa. Evo šta ste nas pitali tokom protekle sedmice:

VAŠE PITANJE: Pozdrav. Kako mogu da se prijavim za m:stipendiju?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, konkurs o dodjeli stipendija biće otvoren do 10. decembra 2021. godine, a pravo da na njega apliciraju imaju studenti treće i četvrte godine, kao i apsolventi elektrotehničkih fakulteta u Banjaluci i Istočnom Sarajevu, Fakulteta elektrotehnike u Tuzli te Prirodno-matematičkog fakulteta u Banjaluci, a čiji prosjek ocjena je 8 ili iznad 8.

Ove godine biće izabrano 15 m:stipendista, koji će do kraja prvog ciklusa studija primati stipendiju od 300 KM mjesečno. Takođe će dobiti priliku da obave praksu u trajanju od mjesec dana uz podršku eminentnih stručnjaka.

Više informacija možete pogledati na našoj stranici.

VAŠE PITANJE: Ćao! Koliko je telefon OnePlus Nord?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u toku je akcija u kojoj telefon OnePlus Nord možete kupiti po posebnim pogodnostima. Telefon se može otplatiti na šest, 12 ili 24 rate.

U preporučenoj Pretplata: M+ tarifi možete ga dobiti po cijeni od 165,91 KM uz 23 mjesečne rate od 28,83 KM te sniženu cijenu tarife koja iznosi 36,50 KM.

One Plus Nord je prava poslastica za sve ljubitelje odličnih fotografija, a dolazi i uz internu memoriju od 128 GB te RAM od 8 GB, što će bez problema podmiriti sve funkcije koje svakodnevno koristite na telefonu.

VAŠE PITANJE: Može li se preko m:tel satelitske televizije pratiti Liga šampiona?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u sklopu m:SAT paketa možete pratiti Ligu šampiona, Ligu Evrope, francusku Ligu 1, špansku Primeru, kao i italijansku Seriju A.

U aktuelnoj akciji dobijate pretplatu za 0,99 KM prvih šest mjeseci, uključene sve kanale iz m:SAT Max paketa u m:SAT Start ili m:SAT Plus paketu do kraja 2021. godine, montažu i opremu za 0,99 KM i gratis drugi TV priključak.

m:SAT je dostupan bilo gdje u BiH sa preko 150 najboljih sportskih, filmskih i zabavnih TV kanala, a sadržaj je dostupan na dva televizora istovremeno.

Više informacija o m:SAT paketima potražite na mtel.ba ili besplatno pozovite 0 800 50 905.

VAŠE PITANJE: Kako da počnem koristiti elektronske servise za kupovinu i plaćanje?

M:TEL ODGOVOR: Poštovanje! Prelaskom na elektronsko plaćanje i kupovinu putem stranice uštedjećete Vaše vrijeme i novac!

Bilo da se radi o mobilnim tarifama, integrisanim uslugama ili kućnom internetu, najbrži način da podnesete zahtjev za sve vrste usluga jeste putem stranice moj.mtel.ba.

Kako biste platili račune direktno i bez dodatnih troškova, posjetite stranicu namijenjenu baš za to.

A ako ste zainteresovani za kupovinu uređaja iz naše ponude bez odlaska u poslovnicu i sa besplatnom dostavom na vašu adresu – to Vam omogućavamo u m:tel web shop-u.

Za dodatna pojašnjenja pozovite 0800 50 000 ili posjetite m:blog.