Pitanja iz inboxa – 12.03.2021.

 Pred vama je novo izdanje rubrike “Pitanja iz inboxa”, u kojoj iznova donosimo odgovore na neka od pitanja m:tel korisnika.

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li se Samsung pametni sat dobija uz bilo koji kupljeni Samsung telefon?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Galaxy Watch Active2 44mm dobijate na poklon uz kupovinu nekog od sljedećih modela iz m:tel ponude:

Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21+

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Fold 2

Pored pomenutog poklona dobijate i 3 godine garancije na odabrani mobilni uređaj. Uz Galaxy Watch Active2 dobićete partnera za zdraviji način života koji će Vam davati savjete u trenu. Uz njega ćete redovno dobijati precizne informacije o svom zdravlju i sve druge potrebne informacije. Ali, potrebno je da se nakon kupovine uređaja registrujete na posebnoj Samsung stranici. Ova ponuda traje do 5. aprila 2021. godine, dok je registraciju na sajtu potrebno obaviti do 30. aprila.

Za više informacija posjetite naš web sajt.

VAŠE PITANJE: Da li još uvijek imate OnePlus Nord u ponudi, nisam ga pronašao na sajtu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, naravno. Kako biste našli uređaj koji Vas zanima posjetite naš sajt i izaberite opciju za privatne korisnike. Potom kliknite na uređaje i izaberite opciju „telefoni“. Kada Vam se izlista ponuda svih uređaja, u donjem desnom uglu vidjećete ikonicu za filtriranje. Klikom na nju dobijate mogućnost za pretraživanje uređaja po brendu, operativnom sistemu, cjenovnom rangu i slično.

Na linku možete pronaći ponudu za OnePlus Nord uređaj. Ukoliko se odlučite za njega i kupite ga do kraja marta, na poklon dobijate DM vaučer u iznosu od 30 KM. Više informacija možete potražiti kontakt centra 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Mogu li da uzmem Foreo masažer na rate iako sam već uz svoju pretplatu uzela telefon na rate?

M:TEL ODGOVOR:  Poštovana, naravno. Foreo ponuda važi za sve korisnike m:tela i bez obzira da li su u sklopu svog paketa već uzeli neki od uređaja.

FOREO Luna 2 spa masažer za čišćenje lica i uklanjanje bora je dizajniran da umanji pojavu mrlja na koži, te istovremeno efikasno rješava probleme povezane sa starenjem kože. Možete ga uzeti na 24 rate. Dakle, plaćate ga samo 11,79 KM mjesečno, a pored toga na poklon dobijate i DM vaučer u vrijednosti od 30 KM.

Više informacija o ponudi potražite na našem web sajtu.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kome mogu poslati zahtjev da mi računi počnu stizati na e-mail?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko želite da Vam računi stižu na e-mail jednostavno aktivirajte uslugu „Račun na mail“ putem portala Moj m:tel ili putem istoimene aplikacije na svom pametnom telefonu.

Izaberite jedan od ta dva načina:

  • prijavite se ili kreirajte nalog za personalizovani portal Moj m:tel i kliknite na link Računi, te potom aktivirajte opciju elektronskog računa i primajte ih putem mejla ili
  • na svom telefonu otvorite aplikaciju Moj m:tel, na meniju izaberite opciju Računi, te otvorite link Usluga Moj račun i aktivirajte opciju da račune primate putem mejla.

Ako aktivirate uslugu, na poklon ćete dobiti i promo kôd za 3 GB mobilnog interneta za Pretplata ili Kombinuj brojeve. Mobilni internet možete iskoristiti u roku od 30 dana od trenutka aktivacije kôda. Ukoliko Vam bude trebala dodatna pomoć, pozovite besplatni broj 0800 50 000.