Pitanja iz inboxa – 11.03.2022.

I tokom ove sedmice su u naš inbox stigla brojna pitanja naših korisnika, a odgovore smo na m:blog-u ponudili na sljedeća:

VAŠE PITANJE: Da li imate neku tarifu prilagođenu društvenim mrežama?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, imamo novu tarifnu opciju Društvene mreže, koja je namijenjena korisnicima m:tel prepaid tarifa Kombinuj i Dopuna.

Njena prednost je ta što vam omogućava da sedam dana za samo 2 KM uživate u neograničenom pristupu društvenim mrežama Facebook, Instagram i Tik Tok.

Aktivaciju tarifne opcije Društvene mreže možeš izvršiti putem m:tel web sajtam:go aplikacije, servisa Moj meni pozivom *100# ili putem slanja SMS-a na broj 065/1199 slanjem ključne riječi FACEON7.

Za više informacija pozovi 066 10 10 10.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, za koliko mogu da kupim taj Hisense TV?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, u kombinaciji sa m:tel IPTV paketima, Hisense smart televizore potražite u m:tel ponudi na rate već od 44 KM mjesečno.

U m:tel ponudi Hisense televizora, izaberite onaj koji vam najviše odgovara.

Više informacija o proljećnoj ponudi Hisense televizora potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi www.mtel.ba.

VAŠE PITANJE:  Poštovani, da li još uvijek imate dostupan OnePlus Nord?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u m:tel proljećnoj ponudi imamo odlični OnePlus Nord, koji možete kupiti po cijeni od 69,31 KM, a ostatak platite na rate od 12,03 KM.

Sa OnePlus Nord pametnim telefonom nećete praviti kompromise. Ovaj pristupačan telefon, modernog dizajna i sa sjajnim karakteristikama nudi vam sve što želite od kvalitetnog uređaja.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

VAŠE PITANJE: Zdravo, da li još uvijek imate GoPro na popustu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, GoPro HERO 9 Black je još uvijek dostupan u okviru osmomartovske ponude sa popustom od 100 KM.

Ponuda traje do 16. marta 2022., tako da vam preporučujemo da iskoristite ovih par dana i sebe obradujete kamerom koja je postala sinonim za snimanje u pokretu, snimanje adrenalinskih sportova i avantura.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.