Pitanja iz inboxa – 1.4.2022.

Na redu je novi blok vaših pitanja iz inboxa, a vi nam svakako nastavite pisati jer za vas uvijek imamo spremne informacije o svim uređajima i uslugama iz naše ponude:

VAŠE PITANJE: Pozdrav, upratila sam neku akciju uz kupovinu Xiaomi telefona pa me interesuje o čemu je riječ?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, u m:tel ponudi je dostupan vrhunski Xiaomi 11T uz čiju kupovinu na poklon dobivate Redmi 9C pametni telefon na poklon!

Glavni aduti Xiaomi 11T telefona su definitivno i glavna kamera od 108 MP, veliki ekran uz koji ćete uživati u svemu što radite ili gledate, baterija sa turbo punjenjem!

Vaš novi telefon možete potražiti u m:tel web shop-u. Tu možete saznati više o njegovim specifikacijama i izvršiti kupovinu na rate.

Više informacija o Xiaomi 11T telefonu potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi www.mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Ćao, koje televizore mogu kupiti u paketu TV+NET+TEL+MOB?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, naša preporuka su Hisense Smart televizori, koje možete potražiti u m:tel ponudi na rate već od 44 KM mjesečno.

Izaberite veličinu ekrana po svojoj želji i uživajte u sadržajima koji su vam dostupni uz m:tel IPTV pakete.

Sposobnošću da proizvodi tačnije i prirodnije boje, Hisense UHD TV otvara novi prozor u stvarnost. Sadržaj ekrana se automatski analizira i pojačava kontrast sa detaljnijom crnom i svjetlijom bijelom, što pruža pravi doživljaj kućnog bioskopa.

Više informacija o proljećnoj ponudi Hisense televizora potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi www.mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu da koristim vašu aplikaciju za plaćanje parkinga?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, uz m:tel aplikaciju m:go više neće biti potrebno da tražite naplatni automat niti da šaljete SMS poruku.

M:go pruža jasan pregled gradova i odgovarajućih tarifa za parking zone. Dovoljno je da jednom unesete registraciju vašeg automobila.

Parking možete platiti kada ste u Banjaluci, Bijeljini, Brčkom, Brodu, Čelincu, Derventi, Doboju, Gradišci, Kotor Varošu, Kozarskoj Dubici, Laktašima, Mrkonjić Gradu, Prijedoru, Šamcu, Srpcu, Srebreniku, Tesliću ili Trebinju.

Moderna m:go aplikacija pružiće vam još mnogo toga, a besplatno je preuzmite na Google Play Store-uApp Store-u ili Huawei AppGallery.

Više informacija o m:go aplikaciji i svim opcijama, pročitajte na našoj stranici.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, gdje mogu saznati radno vrijeme m:tel poslovnica?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, radno vrijeme svih m:tel poslovnica možete pronaći na linku.

Dovoljno je da na listi prodajnih mjesta pronađete ono koje je najbliže Vama i kliknete na opciju „Više informacija“. Tada će Vam se otvoriti mali prozor u kojem ćete vidjeti tačno radno vrijeme i sve vrste poslova koji se obavljaju u izabranoj poslovnici.