Pitanja iz inboxa – 07.05.2021.

Noovi set vaših pitanja iz inboxa upravo slijedi, pa pročitajte koje su vas informacije najviše zanimale ovaj put.

VAŠE PITANJE: Koliko košta Realme 6 na rate?                                              

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, preporučujemo da razmotrite Pretplatu: M+ tarifa, u okviru koje Realme 6 košta 29,16 KM, dok se ostatak plaća na rate od 5,08 KM.

Pretplata: M+ tarife vam donose neograničene razgovore i poruke prema svim mrežama u BiH, 100 minuta razgovora prema mts mobilnoj mreži, 2 GB roming interneta u mts i m:tel CG mrežama i 8 GB mobilnog interneta mjesečno.

Realme 6 nudi odličan odnos kvaliteta i cijene. Ima ekran od 6,5 inča, 8 GB RAM i 128 GB interne memorije, dugotrajnu bateriju od 4.300 mAh i četvorostruku kameru.

U nastavku Vam šaljemo link za više informacija, dok telefon i odgovarajuću tarifu možete naručiti putem naše stranice.

VAŠE PITANJE: Interesuje me na koliko rata mogu da kupim televizor Sony Android 55” iz vaše ponude?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Televizor Sony Android 55” možete kupiti na 12 rata, bez obzira na to da li tek planirate postati korisnik m:tel integrisanih usluga, ili ste već m:tel korisnik i želite uvesti neku novu uslugu u svoj paket. Takođe ste u mogućnosti da kupite ponuđene televizore i ako reugovorite svoj postojeći m:tel paket na 24 mjeseca.

Uz m:tel pakete dobijate najkvalitetniji sadržaj, najbolje videoteke i 300 digitalnih kanala. Takođe, uživaćete u najbržem, optičkom internetu i besplatnim pozivima u fiksnoj mreži m:tela. A pored toga, možete i potpuno besplatno gledati domaće i holivudske filmske hitove i serije do kraja maja 2021. godine u Apollon videoteci.

Pogledajte detaljnije pakete i tarife, te izaberite onu koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

VAŠE PITANJE: Htjela bih da se prijavim na konkurs „Priče iz komšiluka“, pa me zanima malo više detalja o uslovima učešća.

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, na konkursu „Priče iz komšiluka“ pravo učešća imaju svi građani BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Priča treba da bude dužine do 800 riječi, napisana na nekom od službenih jezika navedenih država te ne smije biti objavljivana na blogovima, društvenim mrežama, na portalima, u novinama, knjigama, magazinima i slično.

Svoju priču treba da pošaljete na email adresu priceizkomsiluka@gmail.com zajedno sa vašim podacima (na kraju priče zapišite ime, prezime, grad ili mjesto u kome živite i broj telefona) do do 23. maja u ponoć.

Dodatne informacije saznajte na ovom linku. Srećno!

VAŠE PITANJE: Vidjela sam da se kod vas može aktivirati usluga Smart Home? Koja je procedura za to?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, korisnica usluge Smart Home možete postati na sljedeći način:

  1. Posjetite m:tel zvaničnu web stranicu.
  2. Popunite dostupnu kontakt formu, nakon čega ćemo Vas obavijestiti o dostupnosti usluge na vašoj adresi.
  3. Nakon provjere tehničke dostupnosti usluge, pruža vam se mogućnost kupovine Smart Home paketa po posebnim cijenama i mogućnošću plaćanja do 12 rata.
  4. Preuzmite aplikaciju (App Store ili Google Play) ili putem web portala kreirajte korisnički nalog unoseći email adresu i lozinku.
  5. Dodajte Smart Home centralnu jedinicu na korisnički nalog i povežite Smart Home uređaje prateći uputstva koja se nalaze u paketu opreme.

Uvijek smo Vam dostupni za sve informacije putem telefona 0800 50 000, a dodatno se informišite i na našoj stranici.