Pitanja iz inboxa – 05.03.2021.

Na neka od najzanimljivijih m:tel korisničkih pitanja iz inboxa odgovori stižu i ovog petka.

VAŠE PITANJE: Vidjela sam da imate osmomartovsku akciju, pa me zanima na koje telefone i da li ona traje samo 8. marta?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, u okviru osmomartovske akcije koja traje od 2. do 8. marta, imate mogućnost da birate između telefona Samsung Galaxy A31, Huawei P Smart 2021 ili Huawei P40 Lite.

Sva tri telefona posjeduju odlične karakteristike, brze procesore nove generacije i odlične kamere, tako da nećete pogriješiti koji god model odaberete. Njihova cijena zavisi od tarifne opcije koju izaberete, a više informacija o ponudi i pomenutim uređajima možete potražiti na adresi www.mtel.ba/mtel-8mart.

VAŠE PITANJE: Da li još uvijek traje ponuda za Dopuna korisnike, za dupli internet?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, za Dopuna korisnike u martu imamo dvije odlične ponude. Ukoliko želite opušteno surfovanje aktivirajte XY tarifu, jer smo Vam spremili opcije za više gigabajta, pa izaberite onu koja Vam više odgovara: 20 GB na 1 dan za 2 KM ili 30 GB na 3 dana za 3 KM.

Druga ponuda koju smo spremili se odnosi isto na gigabajte, ali i na minute razgovora. U okviru Moj meni servisa, pozovite *100*4# , i pronaći ćete opciju „Kupi minute” ili opciju “Kupi internet” i tako saznati šta smo ovog puta pripremili. Očekuje Vas ponuda koja će Vas sigurno obradovati i omogućiti da istovremeno komunicirate i uštedite.

VAŠE PITANJE: Mogu li kod vas kupiti televizor na rate?

M:TEL ODGOVOR:  Poštovani, naravno. Ukoliko postanete korisnik nekog od m:tel paketa usluga imate mogućnost kupovine televizora na rate. Naša preporuka su dva sjajna modela koja možete uzeti na 12 rata, a u pitanju su:

Ponudu možete potražiti na linku. Iskoristite priliku i postanite korisnik nekog od IPTV paketa, jer Vas pored televizora na rate očekuje i popust od 25% na 5 mjesečnih pretplata. Više informacija o ponudi potražite na našem web sajtu.

VAŠE PITANJE: Poštovani, zanima me cijena dječijeg pametnog sata?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, iKids watch 2 može biti Vaš po cijeni od 48KM, ukoliko ga izaberete uz Kombinuj:S Junior tarifu. Pomenuta tarifa je namjenjena mališanima, pa tako za 10KM mjesečno možete imati konstantnu i savršenu komunikaciju sa djecom.

iKids watch je GPS pametni sat putem kog možete ostvari vezu sa svojom djecom ili primiti SOS poruku, pa ćete zahvaljujući njemu biti mnogo opušteniji i mirniji u pogledu njihove bezbjednosti.

Pomoću ovog uređaja možete da odredite „bezbjednu zonu“ za igru i da dobijete upozorenje ukoliko se dijete udalji iz te zone. iKids watch može primati tekstualne poruke, ima i opciju odlaznih i dolaznih poziva, a sve navedene opcije zapravo kontrolišete Vi.

Na linku možete potražiti ponudu, a za više informacija pozovite besplatni broj 0800 50 000.