Pitanja iz inboxa – 04.02.2022.

Tu smo i ove sedmice da vam predstavimo odgovore na neka od najčešćih pitanja koja su stigla u naš inbox:

VAŠE PITANJE: Na kojim kanalima se mogu gledati Zimske olimpijske igre?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Zimske olimpijske igre pratiti možete na Eurosport kanalima u sklopu svojih IPTV i m:SAT paketa. Počele su 4. februara, a u takmičenjima uživamo do 20. februara.

VAŠE PITANJE: Možete li mi reći nešto više o BlackShark 4 telefonu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, BlackShark 4 je pravi premium model koji će vam omogućiti najbolji audio i vizuelni doživljaj, vrhunske fotografije i brzinu u svemu što radite. Izdvajaju ga moćan dizajn i snažne performanse, a u m:tel ponudi dobićete i poklon okidač – Black Shark gaming triggers.

Black Shark telefon potražite u m:tel web shop-u, po povoljnijoj cijeni i uz brzu i besplatnu dostavu.

Više informacija o novim postpaid tarifama i telefonima iz posebne m:tel web shop ponude potražite na adresi www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, koliko koštaju oprema i montaža za m:SAT?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko se odlučite na m:SAT pakete u toku aktuelne promo ponude dobijate 50% popusta godinu dana. Oprema i montaža satelitske TV antene koštaće vas svega 0,99 KM, a dodatno ostvarujete pravo na gratis drugi TV priključak. Više saznajte na www.mtel.ba ili besplatno pozovite 0 800 50 905.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, ko može ostvariti popust na pretplatu za TV pakete?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u najnovijoj ponudi paketa usluga možete iskoristiti 50% popusta na cijenu mjesečne pretplate odabranog paketa prva dva mjeseca nakon potpisivanja ugovora.

m:tel paketi mogu da sadrže, četiri, tri ili dvije usluge, tj. možete da kombinujete usluge digitalne televizije sa najmodernijim funkcionalnostima.

Možete se informisati o svim paketima na linku – https://mtel.ba/Paketi