Pitanja iz inboksa – Zašto bi moj izbor bio Samsung Smartboard 65?

Vaše pitanje: Pozdrav, koje sve prednosti nudi uređaj Samsung Smartboard 65?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

U pitanju je zanimljiv i vrlo koristan uređaj, odnosno interaktivni panel, sa kojim je učenje i pravljenje poslovnih planova lakše je i zabavnije.

Zahvaljujući mnoštvu načina rada, ​​uključujući dijeljenje ekrana i rad u više prozora, Samsung Android Smartboard 65 korisnicima omogućava da istovremeno obavljaju više zadataka. Prezentacije, koje i učenicima, ali i mnogim radnicima, predstavljaju „glavobolju“, uz Samsung Android Smartboard 65 postaju pravo zadovoljstvo.

Ovaj veliki interaktivni panel, dijagonale 65 inča, koji možete kupiti u kompaniji m:tel, i još platiti na rate, bez kamate, dizajniran je za učionicu i radni prostor budućnosti.

Samsung Android Smartboard 65 omogućava dijeljenje ekrana na čak devet cjelina, za maksimalnu produktivnost i uključenost više osoba zagledanih u isti cilj.

Sjajno je i to što veliki broj korisnika može pisati i crtati po ovoj „pametnoj tabli“ istovremeno, zahvaljujući naprednim multi-touch mogućnostima ekrana. Zvuči nevjerovatno, ali moguć je istovremeni rad do 40 osoba, odnosno do 40 istovremenih dodirnih tačaka, što znači da velike grupe korisnika mogu da rade i da se istovremeno druže i razmjenjuju iskustva.

Izvrsna kompatibilnost ovog uređaja sa Android uređajima olakšava učenje, dok mogućnost prilagođavanja početnog ekrana sa često korištenim aplikacijama donosi dodatne pogodnosti.

Više informacija o ovom uređaju možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.

Vaše pitanje: Zanima me vaš Quadro paket (televizija, internet, fiksna i mobilna telefonija) i zašto biste ga preporučili?

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

m:tel integrisani paketi sa četiri usluge su odličan izbor jer spajaju vrhunski TV sadržaj i moderne funkcionalnosti televizije, pouzdan i brz internet, fiksnu i mobilnu telefoniju sa odličnim bonusima za skoro neograničenu komunikaciju. Uz to sve, sada vas očekuje i dodatnih 100 GB mobilnog neta na poklon.

U m:tel paketima dobijate ne samo brzinu i stabilnost, već i jednostavnost upotrebe. Ljubitelje filmskog i serijskog programa očekuje mnoštvo dostupnih videoteka, a više od 300 TV kanala ponudiće sadržaje za sve ukuse i generacije.

Integrisani paketi uvijek su bolja opcija jer su sve usluge na jednom mjestu i ne opterećuju vaš kućni budžet neplaniranim troškovima.

Iskoristite sve ove prednosti i uđite u svijet savršeno povezanih telekomunikacionih usluga što prije jer do 4. septembra 2024. godine traje posebna akcija u kojoj dobijate poklon od dodatnih 100 GB bonusa mobilnog interneta sa rokom korišćenja od 12 mjeseci.

Za dodatne informacije pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.

Vaše pitanje: Kako da aktiviram Siguran NET i kakva je to, zapravo, usluga?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Uz m:tel Siguran NET ste bezbjedni gdje god da surfujete, za samo 1,17 KM mjesečno!

Siguran NET je usluga koja će vas obavijestiti, a time i zaštititi od virusa, hakerskih napada i drugih opasnosti na internetu, a sve dok ste povezani na m:tel mrežu. Kompanija m:tel nudi ovu uslugu kako bi obezbijedila zaštitu svojih korisnika od svih vrsta sajber prijetnji, bilo da su to virusi, hakeri ili neželjeni online sadržaj, odnosno  zlonamjernih softvera, spyware-a, trojanskih konja ili phishing napada. On sprečava uređaje da pristupe zlonamjernim web adresama, bilo da se radi o internet pretraživaču, aplikaciji ili drugom internet saobraćaju, na način da vam pošalje upozorenje, s mogućnošću da nastavite dalje ukoliko smatrate da opasnost ne postoji.

Svakako, Siguran NET obezbjeđuje i mogućnost roditeljske kontrole, a u smislu kontrole sadržaja kojima djeca mogu da pristupe. Roditelji, uz ovu uslugu, imaju opciju da na uvezanim mobilnim brojevima svoje djece aktiviraju uslugu i blokiraju pristup neželjenim sadržajima (npr. Instagram, TikTok, YouTube i slično), kao i da biraju vremenske izuzetke za pravila koja postave.

Uslugu Siguran NET možete aktivirati kao postpaid ili prepaid korisnik mobilne telefonije kompanije m:tel, a usluga je dostupna i za kućni internet.

Da biste bezbjedno koristili internet na svojim mobilnim telefonima, potrebno je da aktivirate ovu uslugu, a to možete učiniti putem Moj m:tel portala, m:tel sajta, m:go aplikacije, odnosno slanjem SMS poruke sa tekstom SIGURANNET na 0651177 ili pozivom USSD menija na *100#.

Za postpaid korisnike mobilne telefonije usluga Siguran NET se automatski obnavlja svaki mjesec, sve dok se ne izvrši deaktivacije usluge, dok za prepaid korisnike mobilne telefonije period važenja usluge je 30 dana i ona se automatski obnavlja ukoliko korisnik ima dovoljan iznos na glavnom računu.

Kada je riječ o kućnom internetu, aktivirajte ovu uslugu jednostavno putem Moj m:tel portala ili posjetom najbližoj m:tel poslovnici.