Pitanja iz inboksa – Šta dobijam ukoliko postanem korisnik m:SAT-a?

VAŠE PITANJE: Zdravo, mogu li dopuniti kredit koristeći Moj m:tel aplikaciju?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Moj m:tel aplikacija vam daje mogućnost dopune kredita na brz i jednostavan način.

Nakon što unesete vaše osnovne podatke, uplatu vršite unošenjem podataka Visa, Mastercard ili Maestro platne kartice bilo koje banke.

Aplikacija Moj m:tel vaš je vjerni asistent u svakoj prilici, jer vam omogućuje i da u svakoj prilici u par klikova aktivirate bilo koju m:tel uslugu, bez da odlazite do naše poslovnice.

Ukoliko još uvijek niste, Moj m:tel aplikaciju preuzmite na App Store, Google Play ili AppGallery.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovani, želio bih aktivirati ON TV, pa me zanima kako to mogu učiniti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, kako biste aktivirati ON TV, potrebno je da posjetite www.ontv.ba, odaberete paket koji vam najviše odgovara i preuzmete aplikaciju putem Google Play-a, App Store-a ili App Gallery.

ON TV gledajte bilo gdje na prostoru BiH, bez ugovorne obaveze i sa mogućnošću deaktivacije kada god poželite.

Takođe, kao korisnik ON TV-a ne morate voditi računa o plaćanju. Na osnovu vaše prijave i registracije vaše internet platne kartice, po prvi put u BiH, domaća platforma omogućava automatsku naplatu svakog obračunskog perioda sve dok ne deaktivirate uslugu.

Odaberite ON TV i uživajte u engleskoj Premijer ligi na Arena Sportu, ali i drugim premium sportskim sadržajima.

Prema svojim potrebama odaberite paket Start ON sa 61 TV kanalom po cijeni od 20 KM ili Max ON sa 134 TV kanala i Superstar videotekom po cijeni od 27 KM mjesečno.

ON TV nudi vam napredne TV funkcionalnosti i istovremeno gledanje sadržaja na više uređaja. Za m:tel korisnike prednost je da ON TV ne troši dodatni net u m:tel mreži.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, da li kod vas još uvijek mogu naručiti vivo Y35?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, sjajni vivo Y35 je dostupan u m:tel ponudi i možete ga naručiti online.

Moderan dizajn, sjajne karakteristike i veoma pristupačna cijena dobri su razlozi da obratite pažnju na ovaj pametni telefon.

Sa velikim ekranom od 6,58 inča ugodnim za rad i čitanje, vivo Y35 biće zanimljiv i mlađima i starijim korisnicima, a sa baterijom od 5000 mAh uz brzo punjenje svima koji žele da im telefon što prije bude spreman za dugotrajno korišćenje.

Uz više nego dovoljno interne memorije od 256 GB, vivo Y35 nudi 8 GB RAM + 8 GB proširenog RAM koji se dobija iskorištavanjem neaktivnog prostora. Bez kašnjenja, bez usporavanja s lakoćom se prebacujte s jedne na drugu aktivnu aplikaciju.

Sa glavnom kamerom od 50 MP uslikajte fotografije visoke definicije sa mnogo živopisnih detalja. Uz podršku elektronske stabilizacije i dodatnih algoritama snimite jasne video snimke i dok ste u pokretu.

Uz preporučenu Top tarifu ovaj odlični telefon iz m:tel ponude možete kupiti po cijeni od 45,22 KM uz mjesečnu pretplatu od 7,86 KM.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, šta dobijam ukoliko postanem korisnik m:SAT-a?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko postanete m:SAT korisnik, dobijate vrhunski TV program sa uključenim kanalima koji prenose englesku Premijer ligu, bez bilo kakvog dodatnog plaćanja za te kanale.

Trenutno, promotivna ponuda do kraja februara mjeseca 2023. godine uključuje popust od čak 50% na cijenu pretplate u trajanju od 10 mjeseci.

U okviru m:SAT-a, m:tel-ove satelitske televizije, imate mogućnost da birate da li i šta želite da dodate u svoj paket pored TV kanala – mobilnu, fiksnu telefoniju i internet.

Ponuda uključuje gratis drugi TV priključak na Plus i Max paketu, a oprema i montaža će vas koštati samo 0,99 KM.

Primjer cijena za odličan izbor TV kanala u okviru m:tel ponude su: m:SAT Start sa više od 100 TV kanala za samo 7,50 KM mjesečno, ili m:SAT Plus sa više od 140 kanala za 11 KM mjesečno! Za paket m:SAT Max, uz koji ćete imati više od 150 kanala, narednih 10 mjeseci pretplata iznosi 15 KM mjesečno.

Iskoristite ovu ponudu i popust, a izbor m:SAT paketa po svojoj mjeri pronađite na www.mtel.ba.