Pitanja iz inboksa – Po kojoj cijeni mogu da koristim Siguran NET?

Vaše pitanje: Pozdrav, šta mi tačno donosi korištenje usluge Siguran NET i po kojoj cijeni je dostupna?

MTEL ODGOVOR: Pozdrav,

Siguran NET je usluga koja će vas upozoriti i zaštititi od sajber prijetnji, za samo 1,17 KM mjesečno!

Siguran NET je usluga koju m:tel nudi svojim korisnicima za zaštitu od različitih vrsta sajber prijetnji. Napredno rješenje zaštite, analize, detekcije i filtriranja internet saobraćaja, pod imenom Siguran NET, dostupno je za m:tel korisnike internet usluga, postpaid, prepaid i kombinuj tarifa mobilne telefonije, izuzev Kombinuj:S Junior.  Siguran NET je usluga koja će obavijestiti korisnika, ali i spriječiti uređaje da pristupe zlonamjernim web adresama, ukoliko korisnik to posebno ne odobri.

Opcija Roditeljska kontrola u okviru usluge Siguran NET, obezbjeđuje kontrolu sadržaja kojima djeca mogu da pristupe, odnosno roditelji imaju opciju da na uvezanim mobilnim brojevima svoje djece aktiviraju uslugu i blokiraju pristup neželjenim sadržajima, kao i da biraju vremenske izuzetke za pravila koja postave.

Probni period koji kompanija m:tel nudi za nove korisnike, bez obaveze plaćanja mjesečne naknade, jeste 60 dana, nakon čega možete da birate da li ćete nastaviti da koristite ovu uslugu ili ne. Mjesečna naknada za korišćenje usluge Siguran NET iznosi samo 1,17 KM.

Aktiviranje usluge za mobilnu telefoniju možete učiniti putem Moj m:tel portala, m:tel sajta, m:go aplikacije, odnosno slanjem SMS poruke sa tekstom SIGURANNET na 0651177 ili pozivom USSD menija na *100#. Za aktiviranje ove usluge za m:tel kućni internet, posjetite najbližu m:tel poslovnicu ili jednostavno putem Moj m:tel portala.

Za detaljne informacije o ovoj usluzi pozovite 0800 50 000.

Vaše pitanje: Dobar dan! Značilo bi mi više informacija o modelu telefona Samsung Galaxy A25, pošto namjeravam da ga kupim. Hvala!

MTEL ODGOVOR: Dobar dan,

Samsung Galaxy A25 5G je atraktivan pametni telefon sa odličnim performansama, koji u m:tel-u možete kupiti po sniženoj cijeni te ga platiti na rate, bez kamate.

Sa Super AMOLED ekranom od 6,5 inča, koji pruža svjetlinu do 1000 nita i posjeduje Vision Booster tehnologiju za bolju vidljivost na otvorenom, uređaj nudi vrhunsko vizuelno iskustvo. Eye Comfort Shield dodatno brine o očima korisnika smanjujući izloženost plavom svjetlu.

Dizajn modela Galaxy A25 5G karakteriše jednostavnost i elegancija, sa pažljivo raspoređenim kamerama i finom završnom obradom.

Na zadnjoj strani se nalazi trostruki sistem kamera – glavna kamera od 50 MP sa optičkom stabilizacijom slike (OIS), ultraširoka kamera od 8 MP i makro kamera od 2 MP. One omogućavaju snimanje besprijekorno jasnih fotografija sa naglašenim detaljima, dok prednja kamera od 13 MP pravi izuzetno kvalitetne selfije.

Samsung Galaxy A25 5G pokreće Exynos 1280 procesor, koji zajedno sa velikom radnom memorijom i podrškom za proširenje microSD karticom do 1 TB pruža odlične performanse. Baterija od 5000 mAh podržava superbrzo punjenje, za dugotrajno korištenje.

Više informacija o ovom telefonu možete pronaći na www.mtel.ba.

Vaše pitanje: Zdravo, da li već imate u ponudi novi iPhone 16 i šta mi možete reći o njemu?

Uređaje iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max od danas možete pronaći u m:tel prodajnim mjestima! Uz sve navedene modele, očekuju vas unapređene video funkcije, automatsko sumiranje poruka i savršene fotografije, zahvaljujući novoj kontroli kamere i ultra širokim kamerama koje omogućavaju još bolji zum. Novi A18 Bionic čip obezbjeđuje brže performanse, značajno povećava trajanje baterije i garantuje sigurnost vaših podataka.

Izdržljiv, snažan, ali lagan, s većim ekranima, najtanjim rubovima od bilo kojeg Apple proizvoda, sa dugmetom za brzo pristupanje korisnim funkcijama i velikim skokom u trajanju baterije – telefon za svačiji ukus i potrebe.

Jedna od najvećih inovacija u ovim telefonima je Apple Intelligence. Ovaj sistem donosi nekoliko naprednih funkcija koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Sistem se prilagođava korisnikovom načinu upotrebe uređaja i aplikacija, a pruža i rezime važnih obavještenja i e-poruka, što je praktično i korisno.

Vaš odabrani iPhone 16 spojite sa Pretplata tarifama i uživajte u neograničenim razgovorima, porukama, bonusima za mobilni internet i revolucionarnim funkcionalnostima koje donose novi Apple uređaji.

Posjetite vama najbližu m:tel poslovnicu i uz novi iPhone 16  surfujte na najboljoj mreži u BiH. Budite dio tehnološke revolucije.

Vaše pitanje: Zdravo, koliko košta aktiviranje Pickbox videoteke?

MTEL ODGOVOR: Zdravo,

Pickbox NOW videoteku tokom septembra i oktobra možete besplatno da aktivirate te uživate u nepreglednim satima popularnih serija i filmova.

Ovog mjeseca Pickbox, recimo, donosi nekoliko sjajnih premijera, a jedna od njih je i serija „Crveni izbori” (Red Election). Međunarodna špijunska drama prati dansku tajnu agenticu Katrine Poulson i britansku špijunku Beatrice Ogilvie koje su uvučene u  mrežu laži i ubistava. Kroz 10 epizoda pratimo njihovu saradnju koja postaje ključna za otkrivanje mračnih tajni i rješavanje opasnih zavjera.

Osim Pickbox Now videoteke, ovog mjeseca iskoristite i 30% popusta na cijenu prve četiri mjesečne pretplate za odabrani paket povezanih usluga, kao i priliku da uživate u modernim funkcionalnostima m:tel TV paketa, kupovinom vrhunskih televizora po fantastičnim cijenama i mjesečnim ratama koje će vam se svidjeti.

Više informacija o aktivaciji i deaktivaciji videoteka u okviru m:tel TV ponude, potražite na Blogu kompanije m:tel i uživajte u beskrajnim minutama najboljeg TV sadržaja.