Pitanja iz inboksa – Po kojoj cijeni mogu aktivirati uslugu ON TV?

 Vaše pitanje: Zdravo! Po kojoj cijeni mogu aktivirati uslugu ON TV?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Trenutno možete iskoristiti promotivni period i aktivirati uslugu ON TV do kraja septembra 2024. godine, kako biste ostvarili pravo na mjesečnu pretplatu po cijeni od samo 1 KM za Start ON ili 2 KM za Max ON paket TV programa. Što ranije aktivirate uslugu, duže ćete uživati u zabavi po simboličnoj cijeni pretplate.

Izaberite Start ON ili Max ON paket sa još bogatijom ponudom TV kanala i videoteka i uživajte u najkvalitetnijim TV sadržajima bez ugovorne obaveze na svojim Android Smart televizorima, tabletima i mobilnim telefonima.

Podsjećamo vas da uz ON TV možete gledati najatraktivnije sportske sadržaje tokom cijele godine putem Arena Sport kanala, a vaš Android Smart i mobilni uređaj kao i tablet možete da pretvorite u bioskop sa ponudom najboljih filmova, serija i videoteka te da ih gledate bilo kada i bilo gdje u BiH.

ON TV nudi vam sve napredne TV funkcionalnosti poput snimanja ili vraćanja propuštenog sadržaja do 72 sata unazad i istovremeno gledanje sadržaja na više uređaja. Za m:tel korisnike prednost je i to što ON TV ne troši dodatni net u m:tel mreži.

Prijava je jednostavna, bez ugovorne obaveze, uz online uplate i mogućnost deaktivacije kad god poželite. Potrebno je samo da preuzmete ON TV aplikaciju putem Google Play-aApp Store-a ili App Gallery, posjetite sajt ontv.ba  i zabava može da počne.

Vaše pitanje: Pozdrav, interesuje me Samsung Galaxy Fit3 pametni sat, pa za šta ga sve preporučujete?

MTEL ODGOVOR: Pozdrav,

Samsung Galaxy Fit3 je savršen za sve – od onih koji već imaju ustaljene fitnes rutine do onih koji tek počinju da usvajaju zdravije navike.

Ovaj pametni sat je opremljen nizom funkcija koje prate vaše dnevne aktivnosti, od koraka koje pređete do kvaliteta sna, pružajući vam uvid u zdravstevno stanje u realnom vremenu. Bez obzira da li se bavite intenzivnim treninzima ili jednostavno želite da poboljšate svoj nivo aktivnosti, Galaxy Fit3 je vaš pouzdan partner.

Sa integrisanim akcelometrom, barometrom, žiroskopom i optičkim pulsometrom, ovaj sat prati sve bitne aspekte vašeg zdravlja i fizičke aktivnosti. Prati vaše korake, puls, nivo stresa i kvalitet sna, pružajući vam sve potrebne informacije da donesete bolje odluke za svoje zdravlje.

Pored naprednih funkcija, Galaxy Fit3 se izdvaja i elegantnim dizajnom. Ovaj sat je dovoljno tanak i lagan (36,8 g) da ga nećete ni osjetiti na ruci. Ekran od 1,6 inča, sa AMOLED tehnologijom i rezolucijom od 256 x 402 piksela, omogućava jasan prikaz svih informacija čak i na direktnom suncu, što je idealno za ljude koji su stalno u pokretu.

Samsung Galaxy Fit3 je opremljen baterijom kapaciteta 208 mAh, koja pruža dugotrajnu upotrebu, pa ne morate brinuti da će vas sat iznevjeriti. Bez obzira da li ste na poslu, u teretani ili jednostavno šetate, Galaxy Fit3 će vam pomoći da ostanete fokusirani na svoje ciljeve.

Više informacija o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, koje možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.

Vaše pitanje: Dobar dan! Zanima me koje pogodnosti ostvarujem kupovinom TAG uređaja iz vaše ponude?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Uz TAG uređaj vaše naredno putovanje biće brže, efikasnije, bezbjednije i pouzdanije!

To znači da ćete kupovinom TAG uređaj za elektronsku naplatu (ENP) u m:tel-u omogućiti sebi komforno putovanje, brz i efikasan prolaz bez stajanja za putovanja kroz navedene zemlje. Ujedno smanjujete vrijeme čekanja, a možete zaboraviti i na gužve i stres.

TAG uređaj možete obezbijediti već danas, odlaskom u vama najbliže m:tel prodajno mjesto širom BiH ili online putem sajta www.mtel.ba.

Nakon kupovine TAG uređaja skenirajte QR kod sa dokumenta koji ste dobili prilikom kupovine ili posjetite stranicu za registraciju. Unesite svoje podatke, registrujte platnu karticu i vaš TAG će biti spreman za korišćenje.

TAG uređaj mogu da kupe svi koji posjeduju vozila B kategorije, bez obzira da li su m:tel korisnici ili ne. Cijena TAG uređaja iznosi 39 KM, a plaćanje je moguće i na rate do 24 mjeseca. Kupovinom ovog uređaja u m:tel-u, ostvarujete i popust od 6% na putarinu u Srbiji i 10% za korišćenje auto-puta u Crnoj Gori.