Pitanja iz inboksa – Može li se još uvijek dobiti poklon bon ili popust?

Odgovaramo na vaša najčešća pitanja iz inboksa. Evo šta ste nas pitali tokom protekle sedmice.

VAŠE PITANJE: Može li se preko IPTV-a gledati serija „Pad“?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, premijereno prikazivanje serije „Pad“ zakazano je za 21. januar u 21 čas na Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja.

Serija „Pad“ inspirisana je autobiografskim bestselerom Žarka Lauševića „Godina prođe, dan nikada“ koja će premijerno biti prikazana na Superstar TV kanalu kroz osam epizoda, a moći ćete je pratiti subotom i nedjeljom.

Priča serije počinje krajem jula 1993. godine, u trenutku kada dva brata, Ivan i Stojan stižu do stana rođaka, nedaleko od mjesta na kome se u Podgorici desio sukob sa tragičnim posljedicama, a nastavlja se u istražnom zatvoru SPUŽ. 

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.

VAŠE PITANJE: Ćao, kako se preko mtel.ba sajta uplaćuje dopuna?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu unesete Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti.

U idućem koraku povežite vašu VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, može li se još uvijek dobiti poklon bon ili popust?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, još uvijek možete uz m:tel IPTV odabrati sjajne poklone, bon do 300 KM, ali i popust od 20 odsto na pretplatu uz sjajne sadržaje u videotekama Apollon i HBO.

Ukoliko želite novi uređaj, predlažemo vam da odaberete poklon bon za kupovinu nekog od sjajnih uređaja iz bogate m:tel ponude. U zavisnosti od paketa koji odaberete – sa dvije, tri ili četiri usluge, ostvarićete pravo na vaučer u iznosu do 300 KM kojeg možete iskoristiti lično ili ga nekome pokloniti.

Ukoliko ipak želite manju pretplatu, iskoristite popust u iznosu od 20% na cijenu mjesečne pretplate odabranog mjesečnog paketa 5 mjeseci.

Koji god poklon da odaberete počastićemo vas dodatnim poklonom, videotekama Apollon i HBO u čijim sadržajima bez naknade možete da uživate sve do kraja januara 2023. godine.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže prodajno mjesto.

VAŠE PITANJE: Ćao, došao sam iz inostranstva, imam m:tel karticu, pa me zanima kako mogu koristiti vašu aplikaciju za plaćanje parkinga?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, uz m:tel aplikaciju m:go više neće biti potrebno da tražite naplatni automat niti da šaljete SMS poruku. M:go pruža jasan pregled gradova i odgovarajućih tarifa za parking zone.

Dovoljno je da jednom unesete registraciju vašeg automobila. Parking možete platiti kada ste u Banjaluci, Bijeljini, Brčkom, Brodu, Cazinu, Čelincu, Derventi, Doboju, Foči, Gradišci, Jajcu, Kotor Varošu, Kozarskoj Dubici, Laktašima, Lukavcu, Mostaru, Mrkonjić Gradu, Nevesinju, Novom Gradu, Prijedoru, Prnjavoru, Šamcu, Sarajevu, Srpcu, Srebreniku, Tesliću ili Trebinju.

Moderna m:go aplikacija pružiće vam još mnogo toga, a besplatno je preuzmite na Google Play Store-uApp Store-u ili Huawei AppGallery.

Više informacija o m:go aplikaciji i svim opcijama, pročitajte na našoj stranici.