Pitanja iz inboksa – Može li se još uvijek besplatno zamijeniti SIM kartica?

VAŠE PITANJE: Zdravo, kako mogu nabaviti Go Pro Hero 10 kameru?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, fantastičnu GoPro Hero 10 kameru potražite po cijeni od 48,00 KM mjesečno u nekom od m:tel IPTV paketa i snimite izuzetne detalje i zadivljujuće kontraste vaših novih avantura.

Jedan od popularnijih GoPro modela – prenosiva akciona kamera Hero 10, idealna je za sve ljubitelje avanture i adrenalina, ali i za svakoga ko želi profesionalno da zabilježi i sačuva značajne životne trenutke u obliku video-sadržaja.

Vrhunska kamera ima veću brzinu kadrova, odziv kontrole dodirom, a revolucionarni procesor omogućava snimanje u 5.3 K rezoluciji pri 60 sličica u sekundi, te rezoluciju fotografija od 23 MP, sa visokim detaljima i ažuriranim postavkama i funkcijama.

Ukoliko želite, možete koristiti i opciju 8x “Slo-Mo” za snimanje usporenog kretanja u 2.7 K rezoluciji. Ključna poboljšanja dolaze kao još jedan GP2 čipset, omogućavajući nove stope dizajna usporenog snimanja, brzinu prenosa i poboljšanje kvaliteta slike.

Dodatne informacije o ponudi  pogledajte na www.mtel.ba ili posjetite neku od najbližih m:tel poslovnica.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, može li se još uvijek besplatno zamijeniti SIM kartica?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Vašu 3G SIM karticu možete besplatno zamijeniti za novu 4G karticu do 27. juna ove godine u svim prodajnim mjestima ove kompanije širom BiH!

Zašto je to važno? Najprije, zbog brzine mobilnog interneta koju ćete na ovaj način unaprijediti. A, svakako, ukoliko planirate put u inostranstvo, treba da znate da sve više telekom kompanija u zapadnoj Evropi i svijetu ukida 3G mobilne mreže i podršku za 3G mrežni standard za prenos podataka. To, praktično, znači da je u tim zemljama korišćenje mobilnog interneta moguće samo u 4G mreži.

Ne zaboravite! Posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto što prije, jer je do 27. juna ove godine zamjena SIM kartica besplatna!

Važna napomena za sve koji putuju u inostranstvo jeste i to da ukoliko želite rominga pozvati m:tel i informisati se o bilo kojem pitanju u vezi sa romingom, pozovite broj +387 66 10 10 10. Tarifiranje ovog poziva je obračunavaće se u skladu sa važećim cjenovnikom za konkretnu zemlji i operatera.

Više informacija pronađite na www.mtel.ba ili na broj telefona 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Ćao, kako mogu preko vašeg sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku unesite broj svoje VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.

VAŠE PITANJE: Poštovani, zanima me više informacija o vašim BIZ paketima i koji od njih mi preporučujete?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u skladu sa potrebama vašeg poslovnog tima, možete da odaberete Start, Plus, Net ili Premium tarifni model sa bonusom za neograničene razgovore, SMS poruke, kao i bonusom za mobilni internet i do 100GB mjesečno, u zavisnosti od mjesečne pretplate.

Više o svakom od pomenutih tarifnih modela možete saznati ovdje, a naša preporuka je BIZ Net.

Odabirom neke od m:tel BIZ tarifa, imate mogućnost za korišćenje neograničenih bonus minuta za pozive unutar VPN grupe u m:tel mreži, kao i SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH.

Kako bi se poslovanje odvijalo neometano, za svaki biznis neophodna je stabilna i sigurna mreža. Po svjetski priznatim mjerenjima kvaliteta mreže, od strane kompanija NetCheck i Systemics, m:tel je zvanično najbolja mreža u Bosni i Hercegovini, koja vam omogućava: komunikaciju, fleksibilnost i mobilnost, pristup informacijama i resursima, prodaju i razvoj poslovanja, saradnju i timski rad.

Iskoristite sve prednosti moderne komunikacije, pozovite 0800 50 300 ili svog m:tel predstavnika i već danas odaberite model koji najviše odgovara vašem poslovanju.