Pitanja iz inboksa – Mogu li platiti račune preko m:go aplikacije?

VAŠE PITANJE: Poštovani, mogu li platiti račune preko m:go aplikacije?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, sa m:go aplikacijom svakodnevne stvari su jednostavne, pa i plaćanje Vaših rezidencijalnih m:tel računa!

Naime, platnom karticom bilo koje banke možete platiti vlastite račune kao i račun za drugo lice. Takođe, m:go aplikaciju možete povezati i sa Vašim moj.mtel.ba nalogom.

Pored toga, sa m:go aplikacijom možete da  platite parking u mnogim gradovima u BiH, aktivirate dodatne gigabajte mobilnog interneta, dopunite Vaš ili nečiji drugi Dopuna ili Kombinuj račun, kao i da putujete bezbrižno uz roming opcije ili pretražite imenik.

Nova verzija m:go aplikacije podržava i prepoznavanje m:tel tarifnog modela kojem postpaid korisnik pripada, te shodno tome mu se prikazuju opcije koje su samo njemu i namijenjene.

Zato, ukoliko već niste, preuzmite m:go aplikaciju i saznajte još mnogo dobrih stvari!

m:go aplikaciju besplatno preuzmite na Google Play Store-uApp Store-u ili Huawei AppGallery, a više o aplikaciji pročitajte na mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Poštovani, samo bih željela da pohvalim aplikaciju KAPP! Zaista lijep i human čin. S obzirom na to da sam dugogodišnji dobrovoljni davalac krvi, odmah sam je instalirala. Bravo!

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, zadovoljstvo nam je čuti pohvale od nekoga ko već godinama unazad doprinosi društvu sopstvenom humanošću!

Dobrovoljni davaoci krvi oduvijek su važili za tihe heroje koji nesebično pomažu ljudima u životnoj opasnosti. Kulturu pomaganja gajimo u našoj kompaniji i nadamo se da ćemo podržavanjem aplikacije dati primjer drugima.

Drago nam je što ste već instalirali aplikaciju, a za sve one koji to nisu učinili, KAPP aplikacija je dostupna za preuzimanje u Google Play, App Store te AppGallery prodavnicama, a može da se preuzme i putem linka.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, recite mi kako mogu pokloniti net?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, kako biste poklonili mobilni internet, potrebno je da izvršite kupovinu tarifne opcije „Pokloni NET“!

To veoma jednostavno možete da učinite putem „Moj meni“ opcije, pozivom koda *100#, ali i u aplikaciji Moj m:tel.

Opcija Pokloni NET važi i za prepaid i za postpaid, kao i Kombinuj korisnike, bilo da ste onaj koji poklanja ili prima ovaj poklon.

Za iznos od 10 KM, onaj kome je upućen poklon dobiće 5 GB brzog mobilnog interneta koji se može koristiti u roku od 15 dana u m:tel mreži i u romingu u regionu Zapadnog Balkana.

Više informacija o tarifnoj opciji Pokloni NET potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 za postpaid korisnike odnosno na 066 10 10 10 za prepaid korisnike.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, da li je dostupan kod vas Honor X7?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Honor X7 potražite u m:tel ponudi, gdje vas po povoljnoj cijeni čeka uređaj sa ekstra energijom i sjajnim performansama.

Radi se o uređaju sa dobrim odnosom cijene i kvaliteta, koji može da zadovolji potrebe zahtjevnih kupaca. Telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 680 procesor , u kombinaciji sa 4 GB radne memorije (RAM-a) i 128 GB prostora za unutrašnju pohranu. Postoji i mogućnost proširenja memorije uz microSD karticu. Operativni sistem je Android 11, interfejs Magic UI 4.2.

Honor X7, koji je sposoban da prati ritam korisnika, posjeduje veliki IPS LCD ekran, dijagonale 6,74 inča, HD+ rezolucije od 720 x 1600 piksela. Na njemu je smještena selfi kamera od 8 MP, dok zadnju stranu uređaja krasi četvorostruka, koju čini glavni senzor od 48 MP, a pridružuju mu se i ultraširoki od 5 MP, makro senzor od 2 MP i senzor za dubinu od 2 MP.

Što se tiče baterije, ona je kapaciteta 5000 mAh, s podrškom za brzo punjenje od 22,5 W. Od ostalih karakteristika treba pomenuti da telefon ima podršku za otključavanje licem, dual SIM, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1, GPS, te USB-Type C priključak za sinhronizaciju i punjenje, kao i 3.5 mm priključak za slušalice.

Više informacija potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.