Pitanja iz inboksa – Koji je najbrži internet koji imate?

VAŠE PITANJE: Ćao, želim da kupim TV, imate li neku dobru ponudu?

m:tel ODGOVOR: 

Poštovana,

Trenutno jedan od najpopularnijih TV uređaja iz naše ponude je TCL 55C735 (Android). Ovaj uređaj možete kupiti na 24 rate koje iznose 52,50 KM/mj. Pored TV-a na poklon dobijate TCL Sweeva 1000 robot usisivač – GRATIS.
Uz TV uređaj imate više tarifnih opcija, a više informacija o njima možete pročitati na ovom linku.

Za sva dodatna pitanja molimo da pozovete naš Kontakt centar na broj 0800 50 000.

Srdačan pozdrav!

VAŠE PITANJE: Poštovanje, zainteresovan sam za internet, koji je najbrži koji imate?

m:tel ODGOVOR:

Poštovani,

Širokopojasni pristup internetu u m:tel mrežnoj infrastrukturi je moguć kroz tri pristupne tehnologije: ADSL, VDSL i GPON dostupne na lokaciji korisnika. Prikazane brzine interneta su maksimalno moguće, a detalji o brzinama po tehnologijama su prikazani u zbirnom cjenovniku.

Najbrža internet opcija je NET:L+ sa brzinom do 200/100 Mb/s. Cijena ove opcije je 68,90 KM/mj.

Takođe, ostale opcije možete pogledati ovdje.

Srdačan pozdrav !

VAŠE PITANJE: Ćao, koji od povoljnijih Samsung telefona pravi dobre fotografije?

m:tel ODGOVOR:

Poštovani,

Samsung Galaxy A34 je impresivan telefon koji donosi niz moćnih karakteristika za svoje korisnike.

Glavna 48 MP kamera pruža oštre slike zahvaljujući PDAF i OIS tehnologijama. Prate je 8 MP ultrawide kamera za panoramske fotografije i 5 MP makro kamera za detaljne close-up snimke. Telefon takođe nudi mogućnost snimanja 4K video sadržaja.

Selfi kamera od 13 MP obezbeđuje jasne i svijetle selfije, a podrška za 4K snimanje omogućava visokokvalitetne video pozive i sadržaj.

Što se tiče noćnog režima možete očekivati pristojne fotografije. Optička stabilizacija svodi zamućenje na minimum, gotovo u mjeri u kojoj to čine i neki vrhunski modeli. Samsung je kod ovog telefona ovdje zadržao neke softverske opcije iz skupljih modela, kao što su AI asistent, opcija za brisanje objekata i kreiranje GIF-ova, snapchat filteri itd.

Uz svaki kupljeni telefon Samsung A34 serije na poklon dobijate besplatno korištenje usluge Youtube Premium u trajanju od dva  mjeseca i 100 GB prostora za podatke na Microsoft 365 servisu u trajanju od šest mjeseci.

Cijenu uređeja i uslove plaćanje možete pogledati ovdje.