Pitanja iz inboksa – Koje telefone trenutno izdvajate iz vaše webshop ponude?

Vaše pitanje: Pozdrav! Zanimaju me telefoni koji su na popustu i koje trenutno mogu online naručiti iz vaše ponude. Imate li neku preporuku?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Ovog mjeseca iz m:tel webshop-a za vas izdvajamo: Galaxy A54 5G,  Huawei Mate XS 2Honor X8AXiaomi Redmi Note 12.

Svi telefoni su ovog mjeseca povoljniji za online narudžbe, a možete ih plaćati i na rate bez kamata.

Samsung Galaxy A54 5G predstavlja impresivan telefon koji kombinuje izvanredne performanse sa elegantnim dizajnom i naprednim funkcijama. Ovaj telefon pruža dovoljno snage i prostora za multitasking i skladištenje važnih podataka, aplikacija i medija, a posebno se ističe svojom kamerom.

Huawei Mate XS 2 je pametni telefon koji pruža vrhunsko korisničko iskustvo. Njegova trajnost i izdržljivost, zajedno sa snažnim performansama, čine ga idealnim izborom za sve koji traže uređaj koji će ih savršeno služiti u svim situacijama. Uz kupovinu ovog telefona u m:tel-u na poklon dobijate Freebuds Pro 3 i pametni sat GT3 Pro

Honor X8A savršeno kombinuje eleganciju i snagu i idealan je za one koji traže sofisticiranost i vrhunske performanse u jednom uređaju. Njegove kamere, kapacitet baterije i snažan procesor čine ga savršenim telefonom za sve korisnike, od onih koji vole fotografiju do onih koji su strastveni gejmeri.

Redmi Note 12 predstavlja savršen spoj elegancije i funkcionalnosti. Sa svojim vrhunskim dizajnom i impresivnim specifikacijama, ovaj telefon je idealan za one koji traže uređaj koji će zadovoljiti sve njihove potrebe uz estetski užitak.

Spojeni sa Pretplata tarifama ovi uređaji, omogućiće vam najbolju mobilnu pustolovinu sa fantastičnim mjesečnim bonusima za razgovore i mobilni internet.

 

Vaše pitanje: Zdravo, šta tačno podrazumijeva bonus koji dobijam uz dopunu?

MTEL ODGOVOR: Zdravo,

U pitanju je sjajan bonus uz dopunu koju napravite u bilo kojem iznosu – cijeli dan neograničenih razgovora u m:tel mobilnoj mreži, plus 100 GB mobilnog interneta. Pored iznosa dopune koju ste nekom drugom ili sebi uplatili, na poklon tom istom broju dolazi i navedeni bonus.

Dopunu je potrebno izvršiti putem m:tel sajtam:GO aplikacije, putem IPTV shop-a ili s Pretplata m:tel broja, a aktivaciju dobijenog bonusa možete izvršiti u roku od sedam dana nakon izvršene dopune putem koda *150#. Stanje možete provjeriti putem koda *151#

Sjajan način da se provede dan u kontaktu s ljudima koje volite ili neograničeno uživa u sadržajima koje nudi globalna mreža! Osjetite slobodu komunikacije bez ograničenja uz ovu ponudu koja vam dolazi iz m:tel-a.

Ova ponuda će biti aktuelna do 9. septembra 2024. godine, pa nemojte zaboraviti da ju iskoristite i počastite sebe ili nekog sjajnim bonusima!

 

Vaše pitanje: Dobar dan! Koji model telefona mi predlažete, a da je cjenovno prihvatljiv?

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

To bi, recimo, mogao biti Realme C53, veoma je pouzdan pametni telefon koji sada u m:tel-u možete nabaviti po pristupačnoj cijeni.

Ovaj model nameće se kao najbolji izbor za one koji žele da, bez posezanja za većim budžetom, dobiju lijepo dizajniran telefon sa odličnim karakteristikama.

Realme C53 dugačak je 163,3 mm, širok 76,7 mm, a debljina od samo 7,49 mm ga svrstava u ultra thin kategoriju i daje osjećaj prefinjene izrade uz ugodan osjećaj prilikom korištenja.

Telefon ima ekran od 6,74 inča sa IPS LCD kapacitivnim touchscreen-om koji sliku prikazuje na rezoluciji od 1080 x 2400 piksela. Rezultat je veoma oštar i jasan prikaz, koji pruža odlično korisničko iskustvo u svakom momentu konzumiranja sadržaja.

Odličan video i foto-sadržaj možete kreirati sami i to pomoću glavne kamere na Realme C53 koja ima dvostruki objektiv od 50 MP i 0.3 MP te sekundarne sa 8 MP.

Pogled ispod “oklopa” telefona pruža uvid u tehničku pouzdanost na kojoj se temelje performanse uređaja. Ovaj Realme pokreće Unisoc Tiger T612 procesor, opremljen je sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Mogućnost za dodatni prostor je tu ako ubacite dodatnu microSDXC karticu.

Baterija i brzi punjač su ključna podrška za uživanje u ovom telefonu, što kapacitet od 5.000 mAh i garantuje.

Iskoristite snižene cijene ovog modela u m:tel ponudi, a više informacija o mogućnosti kupovine na rate uz vaš tarifni paket možete dobiti na www.m:tel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.