Pitanja iz inboksa – Koje pogodnosti ostvarujem uz vaš paket povezanih usluga?

 Vaše pitanje: Dobar dan! Koje pogodnosti ostvarujem ukoliko se odlučim za vaš paket povezanih usluga?

MTEL ODGOVOR: Dobar dan,

Ukoliko povežite svoje telekomunikacione usluge u jedan paket, u najnovijoj m:tel ponudi ostvarićete 30% popusta na cijenu prve četiri mjesečne pretplate za odabrani paket povezanih usluga.

Osim toga iskoristite i priliku da uživate u modernim funkcionalnostima m:tel TV paketa, kupovinom vrhunskih televizora po fantastičnim cijenama i mjesečnim ratama koje će vam se svidjeti:

  • HISENSE 55A6K (Smart) – 780 KM, mjesečna rata 32,50 KM
  • SONY 50X75WL (Google TV) – 1.464 KM, mjesečna rata 61,00 KM
  • TESLA 43E635BFS (Android) – 456 KM, mjesečna rata 19,00 KM

A da bi vaše uživanje bilo potpuno, svim korisnicima TV paketa u septembru i oktobru m:tel poklanja besplatan pristup videoteci Pickbox NOW! U samo nekoliko klikova aktivirajte Pickbox videoteku putem svog daljinskog upravljača i prepustite se bezbrižnom gledanju najnovijih filmova i serija.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

 

 

Vaše pitanje: Poštovanje! Koju tarifu mi predlažete kao opciju za telefon koji koristi dijete? Hvala!

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

Kako biste sa svojom djecom ostali povezani i znali gdje se nalaze u svakom trenutku, predlažemo vam da ih opremite m:tel Kombinuj:S Junor tarifom i Myki pametnim satom.

Tarifni model Kombinuj:S Junior je model sa kombinovanim načinom plaćanja, odnosno fiksnom mjesečnom pretplatom, u okviru kojeg imate glavni prepaid račun i bonus račun. Nakon što se potroši bonus, račun se može dopuniti prepaid dopunom, kao svaki drugi prepaid, odnosno Dopuna račun. Fiksna mjesečna pretplata iznosi 10 KM što ujedno predstavlja i bonus na računu za razgovore i poruke, a pored toga tu je i 500 MB mobilnog interneta.

Uz ovu m:tel tarifu namijenjenu najmlađim korisnicima, preporučujemo i pametni sat Myki u roza i plavoj boji, idealno za vaše mališane. Ovaj pametni dječiji sat omogućava da na pouzdan način budete u kontaktu sa vašim djetetom, kao i da u svakom trenutku znate njegovu tačnu lokaciju. Sat je vodootporan, a govorne poruke, SOS tipka, kamera i igrice čine ga fantastičnim gedžetom za svakog školarca.

Za sve one koji do 20. septembra posjete m:tel prodajno mjesto u Delta Planetu u Banjaluci, Myki sat biće dostupan po sniženoj cijeni.

Više informacija o MyKi 4 Lite uređaju i Kombinuj S:Junior tarifi pogledajte na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.

 

 

Vaše pitanje: Pozdrav, upratio sam da uz Pretplata tarife nudite i više neta, ali nisam siguran kako ta ponuda tačno funkcioniše, pa molim za više informacija o njoj.

MTEL ODGOVOR: Pozdrav,

m:tel Pretplata tarife sa sobom donose sjajne uštede i fantastične bonuse za razgovore, poruke i mobilni net.

U novoj ponudi m:tel-a bonusi za mobilni net u svim Pretplata tarifama su udvostručeni, a u tarifama: Pretplata Start, Plus, Plus NET ili Top uz kupovinu Samsung uređaja iz A serije – A25, A35 ili A55  dobićete i tri puta više gigabajta prva dva mjeseca ugovorene obaveze.

Samsung A serija, jedna je od najpopularnijih serija telefona srednje klase. Zajednička karakteristika uređaja iz A serije je sigurnost, veliki ekran visoke rezolucije, jednostavan i neodoljiv dizajn kao i dugotrajna baterija.

Sjajni Galaxy A35 dolazi u elegantnom premium dizajnu sa trostrukom kamerom za čiste i jasne fotografije. Neodoljivi spoj stakla i metala, Galaxy A55 dolazi u kultnom dizajnu sa takođe tri kamere i dodatnom zaštitom koja ga čini otpornijim na oštećenja. Selfi kamera modela Samsung Galaxy A25 je od 13 MP i njome ćete lako snimiti izuzetno oštre i jasne selfije. Telefon na zadnjoj strani posjeduje glavnu OIS kameru od 50 MP, ultraširokougaonu od 8 MP i makro kameru od 2 MP, koje takođe stvaraju „ozbiljno dobre“ fotografije i video snimke.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba, pozovite 0800 50 000 ili prošetajte do vama najbliže m:tel poslovnice.