Pitanja iz inboksa – Ko može da učestvuje u novom App takmičenju?

Vaše pitanje: Zdravo, interesuje me App takmičenje koje organizujete – ko može da učestvuje i kako? Koje su nagrade?

MTEL ODGOVOR: Zdravo,

Osmu godinu zaredom, kompanija m:tel objavila je konkurs za sve srednjoškolce u BiH koji žele da se takmiče u izradi aplikacija za mobilne uređaje.

Budući da je kompanija m:tel dio Telekom Srbija grupe, ovo takmičenje realizuje se u isto vrijeme i u Srbiji i Crnoj Gori. U ovom ciklusu, nakon državnog kruga takmičenja, Regionalni App izazov vodi najbolje timove u Podgoricu, nakon čega će biti poznati i pobjednici cjelokupnog takmičenja koji će imati priliku da otputuju u neku od evropskih zemalja, kako bi učestvovali u konferenciji iz sfere njihovog interesovanja.

Da bi učestvovali u takmičenju, srednjoškolcima je potrebno interesovanje za programiranje, ideja za aplikaciju, kreativnost, kao i da izaberu mentora iz svoje škole i izdvoje vrijeme posvećeno izradi aplikacije.

Prvi ciklus koji traje do 27. novembra, služi za razvijanje ideja i apliciranje na konkurs s navedenim idejama. Svoje ideje, odnosno prijave treba da pošalju na mejl app.takmicenje@mtel.ba do navedenog roka, a gotove aplikacije opisane u prijavi, na istu adresu najkasnije treba da stignu do 29. januara 2025. godine.

Nakon toga, stručna komisija bira do pet najboljih aplikacija koje idu na Regionalno takmičenje u Crnu Goru. Najbolje timove i njihove mentore i ove godine očekuju vrijedne nagrade, kako na državnom nivou, tako i na regionalnom takmičenju!

Sve informacije o novom ciklusu m:tel App takmičenja pronađite na zvaničnom sajtu apptakmicenje.mtel.bana stranicama mtel.ba mtelblog.ba. Opšte uslove takmičenja sa detaljnim opisom svih potrebnih kriterijuma za učešće, kao i formular za prijavu, te spisak škola koje imaju pravo učešća u konkursu, dostupni su na sajtu apptakmicenje.mtel.ba.

Vaše pitanje: Dobar dan! Molim vas, preporučite mi telefon za početne ili mlađe korisnike, kao i Pretplata tarifu sa dosta mobilnog interneta.

MTEL ODGOVOR: Dobar dan!

Kao odličan izbor za početne i mlađe korisnike, preporučujemo vam dva modela koji nude veliki ekran i dugotrajnu bateriju, uz dobre karakteristike i veoma prihvatljivu cijenu.

Ako se odlučite za kvalitetni ZTE Blade A54 telefon, potražite ga u m:tel ponudi uz mjesečnu ratu od samo 5,98 KM.

Prefinjen i originalan dizajn Xiaomi Redmi A3 telefona je stvoren da privlači pažnju. Sa dovoljno memorije za sve što vam treba, ovaj model može biti vaš uz mjesečnu ratu od 10,02 KM.

Treći model u posebnoj ponudi, Honor 200 je idealan za sve korisnike koji cijene vrhunsku tehnologiju predstavljenu sa stilom. Ovaj fantastični majstor za portrete, spaja umjetnost, dizajn i impresivno korisničko iskustvo!

Uvjerite se u snagu i mogućnosti Honor 200 telefona, potražite ga u m:tel ponudi uz mjesečnu ratu od 44,73 KM.

Na svom novom telefonu uživajte uz duple gigabajte mobilnog neta!

Ukoliko izaberete jednu od m:tel Pretplata tarifa čekaju vas dupli mjesečni bonusi za mobilni net: Start sa 6 GBPlus sa 10 GBPlus NET ili Top sa 50 GBMax sa 100 GB ili Premium tarifa sa 200 GB mobilnog neta!

Za više informacija pozovite 080050000 ili posjetite www.mtel.ba.

Vaše pitanje: Pozdrav, da li je i dalje dostupna besplatna aktivacija Pickbox videoteke?

MTEL ODGOVOR: Pozdrav,

Aktivacija Pickbox NOW videoteke, sa mnoštvom popularnih serija i odličnih filmova, je besplatna i tokom ovog mjeseca (oktobra) za sve korisnike koji imaju m:tel IPTV.

A onima koji tek žele da uđu u moderni svijet m:tel integrisanih usluga ili da svom paketu dodaju još neku od usluga, pored besplatne aktivacije Pickbox NOW videoteke, m:tel nudi odličnu ponudu u kojoj možete da ostvarite 30% popusta na cijenu prve četiri mjesečne pretplate za paket povezanih usluga.

Da biste u potpunosti zaokružili benefite integrisanih usluga i modernih funkcionalnosti m:tel IPTV-ja, u bogatoj ponudi uređaja, odaberite i jedan od odličnih televizora na rate i prepustite se bezbrižnom gledanju najboljih TV sadržaja.

Više informacija o aktivaciji i deaktivaciji videoteka u okviru m:tel TV ponude, potražite na Blogu kompanije m:tel, a dodatne informacije o uslugama dobićete pozivom na broj 0800 50 000.