Pitanja iz inboksa – Kakva sniženja nudite prilikom kupovine Samsung i Huawei uređaja i do kada traje akcija?

VAŠE PITANJE: Čuo sam da imate sniženja pametnih satova i telefona. Možete li mi napisati o čemu se radi i do kada traje akcija?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Tako je, u toku je veliko praznično sniženje Samsung i Huawei pametnih satova i telefona.

Prema vlastitom stilu, izaberite neki od Samsung pametnih satova sa popustom od 70 KM i sa poklon vaučerom u vrijednosti od 50 KM ili neki od Huawei pametnih satova sa popustom i do 90 KM!

Takođe, u toku je i veliko praznično sniženje pametnih telefona.

U m:tel ponudi Samsung telefona možete birati između deset modela od kojih su neki sniženi čak 500 KM a u m:tel ponudi Huawei telefona čekaju vas tri modela sa popustom do 720 KM!

Bilo da ste ljubitelj Samsung ili Huawei uređaja, u prilici ste da imate pravo čudo moderne tehnologije na ruci po izuzetno povoljnoj cijeni.

Iskoristite ovu ponudu koja traje do 31. januara 2024. godine

 

VAŠE PITANJE: Kakve su karakteristike novog Samsung televizora kojeg imate u ponudi?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Televizor Samsung UE50CU8072 (Smart) uljepšaće vaš životni prostor i unijeće zabavu koja će vam popraviti svaki dan.

Dobra vijest je da ovaj model Samsung televizora od 50 inča možete pronaći u poslovnicama i na web stranici kompanije m:tel i kupiti ga uz mogućnost plaćanja na rate, bez kamate.

Ultratanak, na zidu će izgledati poput predivne velike slike, na kojoj su sve boje kristalno jasne, realistične, a ipak savršeno ugodnih nijansi, koje ne zamaraju oči.

Omiljene sadržaje gledaćete u 4K rezoluciji, a pojačivač kontrasta doprinijeće da osjećaj dubine i boje bude još snažniji.

Samsung UE50CU8072 (Smart) nudi optimizaciju odabira, tako da ćete svaki trenutak odmora moći koristiti za uživanje u utakmicama, filmovima, igricama…, a nećete gubiti vrijeme na pretraživanje.

Ovaj uređaj donosi 3D surround zvuk, koji će vas potpuno oduševiti kvalitetom. To će vas dodatno uvjeriti da ste dobro odabrali i da u kući ujedno imate i vrhunsku muzičku liniju.

U kombinaciji sa bogatom m:tel IPTV ponudom, ovaj televizor učiniće svakodnevicu svih ukućana ljepšom i uzbudljivijom.

 

Više informacija o ponudi televizora i njihovim cijenama potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.

 

VAŠE PITANJE: Prikazuje li se na vašim kanalima serija “Toma” i kada?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Nakon velikog uspjeha filma „Toma”, producenti su se odlučili na snimanje istoimenog serijala koji premijerno počinje sa prikazivanjem 23. decembra na kanalu Superstar TV u 21 čas.

Biografska serija o Tomi Zdravkoviću, čovjeku koga ne pamtimo samo po njegovim pjesmama i načinu na koji ih je pjevao, već i kao jednog velikog boema, ima 8 epizoda i biće emitovana vikendom u 21 čas.

Serija prati dva vremenska perioda. Prvi period se odnosi na 1991. godinu kada pratimo odnos Tome i doktora koji će ga liječiti i kako se njihovo poznastvo pretvara u prijateljstvo. Drugi period se odnosi na Tomin život od djetinjstva do poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život.

Kroz seriju moći ćemo vidjeti Tomine početke, vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije. Pored Tome, kroz seriju ćemo pratiti i živote poznatih umjetnika tog vremena kao što su Zoran Radmilović, Mika Antić, Tozovac i mnogi drugi.

Osim Milana Marića koji tumači naslovnu ulogu, u seriji glume Tamara Dragičević, Andrija Kuzmanović, Mirjana Karanović, Slobodan Ninković, Marko Janketić …

Do 31. januara 2024. godine, svi novi i postojeći korisnici m:tel IPTV-ja, mogu bez naknade da putem m:tel TV platforme jednostavno aktiviraju Superstar videoteku u kojoj će moći besplatno gledati filmski i serijski sadržaj.

 

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.