Pitanja iz inboksa – Kako se dobija bon od 300KM?

VAŠE PITANJE: Zdravo, šta dobijam zamjenom SIM kartice?

M:TEL ODGOVOR: Pošptovana, zamjenom stare SIM kartice dobijate mogućnost brzog surfanja mobilnim netom uz 4G!

Staru SIM karticu možete besplatno zamijeniti do 31. januara 2023. godine u vama najbližem m:tel prodajnom mjestu.

Iskoristite besplatno ubrzanje!

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako se dobija bon od 300 KM?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, uz m:tel IPTV odaberite sjajne novogodišnje poklone, bon do 300 KM, ali i popust od 20 odsto na pretplatu uz sjajne sadržaje u videotekama Apollon i HBO.

Ukoliko želite novi uređaj, predlažemo vam da odaberete poklon bon za kupovinu nekog od sjajnih uređaja iz bogate m:tel ponude. U zavisnosti od paketa koji odaberete – sa dvije, tri ili četiri usluge, ostvarićete pravo na vaučer u iznosu do 300 KM kojeg možete iskoristiti lično ili ga nekome pokloniti.

Ukoliko ipak želite manju pretplatu, iskoristite popust u iznosu od 20% na cijenu mjesečne pretplate odabranog mjesečnog paketa 5 mjeseci.

Koji god poklon da odaberete počastićemo vas dodatnim poklonom, videotekama Apollon i HBO u čijim sadržajima bez naknade možete da uživate sve do kraja januara 2023. godine.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže prodajno mjesto.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, gdje mogu saznati radno vrijeme m:tel poslovnica?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, radno vrijeme svih m:tel poslovnica možete pronaći na linku.

Dovoljno je da na listi prodajnih mjesta pronađete ono koje je najbliže Vama i kliknete na opciju „Više informacija“. Tada će Vam se otvoriti mali prozor u kojem ćete vidjeti tačno radno vrijeme i sve vrste poslova koji se obavljaju u izabranoj poslovnici.

 VAŠE PITANJE: Pozdrav, vidjela sam da imate i Deezer u svojoj ponudi, pa me zanima kakve pogodnosti nudite?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Deezer uslugu možete pokrenuti putem portala Moj m:tel ili aplikacije Moj m:tel i nesmetano uživati u muzici za samo 8,90 KM mjesečno.

Prvi mjesec dana od prve aktivacije Deezer možete koristiti besplatno, a svaki mjesec od m:tel-a dobijate poklon 10 GB mobilnog interneta za Deezer saobraćaj.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.