Pitanja iz inboksa – Kako nekome mogu pokloniti net?

VAŠE PITANJE: Pozdrav, putujem uskoro u Grčku na more, pa me zanima koja mi je najbolja opcija za mobilni internet u romingu?

 M:TEL ODGOVOR: Poštovana, izaberite odgovarajuću roming Net tarifnu opciju za Grčku, a u Grčkoj manuelno izaberite izaberite mrežnu oznaku Cosmote, GR Cosmote ili C-OTE. Nakon izbora mreže, uključite prenos podataka kao i prenos podataka u romingu.

Kompletan spisak mrežnih oznaka po zemljama pogledajte na mtel.ba.

Tarifne opcije za mobilni internet možete koristiti bez obzira da li ste postpaid, prepaid ili poslovni korisnik m:tel mobilne telefonije.

Za više informacija o m:tel roming Net tarifnim opcijama pozovite broj 0800 50 000, posjetite mtel.ba ili bilo koje m:tel prodajno mjesto širom BiH.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, zanima me akcija u vezi sa IPTV paketima, možete li mi reći nešto više?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, trenutno je aktuelna promotivna ponuda koja vam donosi 50% popusta na prva sva mjeseca pretplate, a uz to Vam kao dodatnu povlasticu daje mogućnost i kupovine televizora na rate.

m:tel Vam u okviru ove ponude nudi televizore Tesla 32’’, po cijeni od 11,50 KM za ratu, Tesla 40’’ za 16,50 KM po rati ili Samsung 43’’ Smart za 37 KM po rati.

Za više informacije posjetite naš sajt ili posjetite neku od m:tel poslovnica.

VAŠE PITANJE: Zdravo, zanima me kako nekome mogu pokloniti net?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, kupovinu tarifne opcije Pokloni NET možete izvršiti putem USSD menija „Moj meni“, pozivom koda *100#.

Kao prepaid ili postpaid korisnik usluga m:tel mobilne telefonije iskoristite novu tarifnu opciju Pokloni NET po cijeni od 10 KM i pošaljite 5 GB mobilnog interneta drugom m:tel prepaid ili postpaid korisniku.

Poklonjeni mobilni internet može se iskoristiti u roku od 15 dana u m:tel mreži kao i u romingu u regionu Zapadnog Balkana.

Više informacija o tarifnoj opciji Pokloni NET potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 za postpaid korisnike odnosno na 066 10 10 10 za prepaid korisnike.

VAŠE PITANJE: Poštovani, šta sve mogu sa m:go aplikacijom?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, aplikacija m:go vam omogućava da u svakom trenutku provjerite svoj račun, te da imate detaljan uvid u potrošnju mobilnog neta kako u m:tel mreži, tako i u regionu Zapadnog Balkana.

Na veoma jednostavan i brz način možete da dokupite dodatni internet u mreži i u romingu i na taj način produžite online zabavu.

Takođe, uz m:go aplikaciju možete dopuniti nečiji Dopuna ili Kombinuj račun, platiti parking, ali i komunicirati sa korisničkim centrom m:tel-a, bilo da trebate prijaviti smetnju, uključiti isključeni broj, postaviti pitanje ili podnijeti zahtjev za dostavu računa putem e-mail adrese.

I to sve možete obaviti u samo par klikova.