Pitanja iz inboksa – Kako mogu preko vašeg sajta uplatiti dopunu?

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu ostvariti dupli bonus na net?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, iskoristite našu aktuelnu ponudu ostvarite dupli bonus interneta uz jednu od m:tel Pretplata tarifa.

Uz Pretplata Plus tarifu čeka Vas 10 GB neta, izaberete li Pretplata Plus Net ili Pretplata Top tarifu bonus je 50 GB, uz Pretplata Max 100 GB a kao korisnik Pretplata Premium tarife na raspolaganju Vam je čak 200 GB mobilnog neta svakog mjeseca.

Ova posebna ponuda traje do 20. maja ove godine!

Za više informacija o ovoj ponudi posjeti najbliže prodajno mjesto, pozovi 0800 50000 ili posjeti mtel.ba sajt.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, da li imate na stanju novi Galaxy S23?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u m:tel ponudi pronađite Samsung Galaxy S23, ali i S23+, kao i Samsung Galaxy S23 Ultra, koji je najbolji model iz ove serije.

Sa ovim modelom možete iskoristiti i spektakularnu ponudu, jer uz telefon iz Galaxy S23 serije ostvarujete pravo na pametni sat po Vašem izboru: Galaxy Watch 5 BT ili Galaxy Watch 5 BT Pink Gold.

Požurite, jer ova ponuda traje do 30. aprila ili do isteka zaliha!

Da biste dobili ovaj sjajni poklon, neophodno je da se nakon kupovine telefona registrujete na stranici samsung.com/ba najkasnije do 30. maja ove godine.

Pametno pratite svoje zdravlje sa najboljim Samsung pametnim satom.

Više informacija potražite na mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50000.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu preko vašeg sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku unesite broj svoje VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.