Pitanja iz inboksa – kako mogu preko sajta mtel.ba platiti račune?

VAŠE PITANJE: Pozdrav, da li mogu aktivirati usluge, a da ne dolazim fizički do vaše poslovnice?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, prava adresa za Vas je Moj m:tel.

Ukoliko nemate nalog, registrujte se ovdje i u svakom trenutku moći ćete da zavirite u Vašu mjesečnu potrošnju, trenutno stanje dopune, kupite tarifnu opciju, uključite ili isključite dodatnu uslugu, ubrzate svoju internet konekciju, aktivirate dodatne TV pakete, prijavite se za elektronsku dostavu računa ili podnesete sve potrebne zahtjeve putem samo par klikova.

Registracija je jednostavna – potrebno je samo da unesete broj mobilnog ili podatake sa Vašeg m:tel računa.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Zdravo, kako mogu kupiti ovaj Xiaomi ovlaživač vazduha?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Uz m:tel integrisane pakete, Xiaomi Mi Smart možete kupiti po veoma povoljnoj cijeni i na rate.

Mi Smart dolazi sa tri predefinisana načina rada koje možete jednostavno da odaberete u Mi home aplikaciji na svom telefonu. Uz pomoć aplikacije takođe možete imati potpunu kontrolu ovlaživača vazduha iz daljine ili podesiti ga da radi shodno vašoj svakodnevici. Ukoliko ovlaživač vazduha postavite na automatski način rada, on će pratiti nivo vlage u vašem domu i shodno tome biti aktivan ili ne.

Jednostavnost korišćenja ogleda se i u tome što Mi pametni antibakterijski ovlaživač vazduha ima veliki rezervoar za vodu od 4,5 litara i može da radi i do 15 sati prije narednog punjenja.

Potražite ga u m:tel ponudi pametnih uređaja i obezbijedite sebi i svojim ukućanima svježiji  i kvalitetniji vazduh!

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kako mogu preko sajta mtel.ba platiti račune?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, proces plaćanja vaših rezidencijalnih m:tel računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu unesete podatke sa Vašeg računa, kao što su poziv na broj i šifra pretplatnika. Takođe, važno je da unesete i Vašu e-mail adresu.

U idućem koraku povežite Vašu VISA, MasterCard ili Maestro karticu, kako biste izvršili uplatu.

VAŠE PITANJE: Hej, mogu li preko IPTV-a gledati seriju „Pad“?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, premijereno prikazivanje serije „Pad“ zakazano je za 21. januar u 21 čas na Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja.

Serija „Pad“ inspirisana je autobiografskim bestselerom Žarka Lauševića „Godina prođe, dan nikada“ koja će premijerno biti prikazana na Superstar TV kanalu kroz osam epizoda, a moći ćete je pratiti subotom i nedjeljom.

Priča serije počinje krajem jula 1993. godine, u trenutku kada dva brata, Ivan i Stojan stižu do stana rođaka, nedaleko od mjesta na kome se u Podgorici desio sukob sa tragičnim posljedicama, a nastavlja se u istražnom zatvoru SPUŽ. 

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.