Pitanja iz inboksa – Kako mogu poslati net?

VAŠE PITANJE: Poštovani, šta sve mogu uraditi putem Moj m:tel aplikacije?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Moj m:tel aplikacija nudi vam mogućnost plaćanja parkinga, kupovine dodatnih tarifnih opcija, uvid u stanje računa, dopunu prepaid broja i još mnogo toga.

Ova m:tel aplikacija vaš je vjerni asistent u svakoj prilici, jer vam omogućuje da u svakoj prilici u par klikova aktivirate bilo koju m:tel uslugu, bez da odlazite do naše poslovnice.

Ukoliko još uvijek niste, Moj m:tel aplikaciju preuzmite na App Store, Google Play ili AppGallery.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Zdravo, da li još uvijek mogu besplatno zamijeniti SIM karticu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, staru SIM karticu možete besplatno zamijeniti do 31. januara 2023. godine u vama najbližem m:tel prodajnom mjestu.

Zamjenom stare SIM kartice dobijate mogućnost brzog surfanja mobilnim netom uz 4G!

Iskoristite besplatno ubrzanje!

VAŠE PITANJE: Ćao, kako mogu poslati net?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, kako biste mogli da koristite ovu uslugu, potrebno je da izvršite kupovinu tarifne opcije Pokloni NET!

To veoma jednostavno možete da učinite putem „Moj meni“ opcije, pozivom koda *100#, ali i u aplikaciji Moj m:tel.

Opcija Pokloni NET važi i za prepaid i za postpaid, kao i Kombinuj korisnike, bilo da ste onaj koji poklanja ili prima ovaj poklon.

Za iznos od 10 KM, onaj kome je upućen poklon dobiće 5 GB brzog mobilnog interneta koji se može koristiti u roku od 15 dana u m:tel mreži i u romingu u regionu Zapadnog Balkana.

Više informacija o tarifnoj opciji Pokloni NET potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 za postpaid korisnike odnosno na 066 10 10 10 za prepaid korisnike.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, imam sina koji je srednjoškolac i interesuje se za informatiku, pa bih želio da ga motivišem da se prijavi u sljedećem ciklusu App takmičenja. Možete li mi reći koje su prednosti učešća?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, učešće na m:tel App takmičenju nosi mnoge benefite za srednjoškolce koji se interesuju za informatiku.

Prijavom ideje i formiranjem tima, mladi programeri imaju dobar motiv da prošire njihovo znanje iz oblasti programiranja, steknu iskustvo kompletnog razvojnog procesa, od početne ideje do gotovog proizvoda i dožive divan osjećaj uspjeha.

m:tel App takmičenje je i prilika da se učesnici međusobno upoznaju, razmijene ideje i iskustva.

Na kraju, ne treba zaboraviti da autore najboljih aplikacija očekuju i odlične nagrade. Pobjednike na državnom nivou očekuje priznanje, vrijedan mobilni telefon i ulaznica za regionalno takmičenje.

Pobjednički timovi će imati priliku da svoje aplikacije predstave na Regionalnom app izazovu, gdje ih očekuju još veća konkurencija, ali i vrednije nagrade.

Svaka ideja i svaka aplikaciju su razlog da ovo takmičenje traje i napreduje, a svim učesnicima se zahvaljujemo što su dio sjajne priče pod imenom m:tel App takmičenje.