Pitanja iz inboksa – Kako mogu ostvariti dupli bonus na net?

VAŠE PITANJE: Poštovani, interesuje me m:SAT. Koje su pogodnosti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, nova ponuda donosi vam 50% popusta na pretplatu šest mjeseci, gratis drugi TV priključak na Plus i Max paketu, a montaža i oprema stajaće vas samo 0,99 KM.

Ono što za početak treba da znate je to da je m:SAT satelitska televizija dostupna svima, bez obzira na lokaciju. Uz m:SAT dobijate najbolje TV sadržaje, kanale sa vrhunskim sportskim događajima, aktuelnim serijama i zabavom za cijelu porodicu.

Pored toga možete da se osigurate i sa internetom i telefonijom. Na vama je samo da odaberete paket koji najviše odgovara vašim potrebama, a m:SAT monteri vam u najbržem mogućem roku donose i montiraju opremu po simboličnoj cijeni od 0,99 KM.

Ova ponuda traje do kraja juna 2023. godine.

Kako biste saznali sve detalje o dostupnim m:SAT paketima posjetite mtel.ba/mSAT, a ukoliko ste neodlučni, trebate savjet ili brzu isporuku vaše m:SAT opreme, pozovite 0800 50 905.

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li mogu besplatno zamijeniti SIM karticu za novu 4G?

M:TEL ODGOVOR: Pravo je vrijeme da to uradite, jer do 27. juna 2023. godineto možete učiniti potpuno besplatno!

Posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto, besplatno zamijenite staru SIM karticu i omogućite novu brzinu interneta na vašem pametnom telefonu!

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu ostvariti dupli bonus na net?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, iskoristite našu aktuelnu ponudu ostvarite dupli bonus interneta uz jednu od m:tel Pretplata tarifa.

Uz Pretplata Plus tarifu čeka Vas 10 GB neta, izaberete li Pretplata Plus Net ili Pretplata Top tarifu bonus je 50 GB, uz Pretplata Max 100 GB a kao korisnik Pretplata Premium tarife na raspolaganju Vam je čak 200 GB mobilnog neta svakog mjeseca.

Ova posebna ponuda traje do 20. maja ove godine!

Za više informacija o ovoj ponudi posjeti najbliže prodajno mjesto, pozovi 0800 50000 ili posjeti mtel.ba sajt.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu preko vašeg sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku unesite broj svoje VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.