Pitanja iz inboksa – Kako mogu ostvariti dupli bonus na net?

VAŠE PITANJE: Poštovani, imate li još uvijek u ponudi Samsung Galaxy A13 i koje su pogodnosti pri kupovini?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, pametni telefon Samsung Galaxy A13 možete pronaći u okviru posebne m:tel ponude, uz čiju kupovinu možete uživati u duplom bonusu mobilnog interneta.

Sa četverostrukom kamerom Samsung Galaxy A13 telefona imaćete fenomenalne fotografije.

Glavna kamera od 50 MP hvata nezaboravne trenutke pune jasnih detalja, a dodatne kamere obuhvataju još veći ugao, prilagođavaju fokus ili približavaju detalje.

 Više informacija o ovom, ali i drugim uređajima, možete pronaći na www.mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li mogu besplatno zamijeniti SIM karticu za novu 4G?

M:TEL ODGOVOR: Pravo je vrijeme da Vašu staru karticu zamijenite za novu 4G, jer do 27. juna 2023. godine to možete učiniti potpuno besplatno!

Posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto, besplatno zamijenite staru SIM karticu i omogućite novu brzinu interneta na Vašem pametnom telefonu!

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu ostvariti dupli bonus na net?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, iskoristite našu aktuelnu ponudu i poduplajte zabavu uz dupli bonus interneta uz jednu od m:tel Pretplata tarifa i sjajne telefone na rate!

Uz Pretplata Plus tarifu čeka Vas 10 GB neta, izaberete li Pretplata Plus Net ili Pretplata Top tarifu bonus je 50 GB, uz Pretplata Max 100 GB a kao korisnik Pretplata Premium tarife na raspolaganju Vam je čak 200 GB mobilnog neta svakog mjeseca.

U posebnoj m:tel ponudi čekaju Vas tri pristupačna i kvalitetna modela sa velikim ekranom i dugotrajnom baterijom Samsung Galaxy A13, ZTE Blade V40 Design i  Xiaomi Redmi A1.

Ova posebna ponuda traje do 20. maja ove godine!

Više informacija o telefonima iz posebne ponude i duplim bonusom za net saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, gdje mogu saznati radno vrijeme m:tel poslovnica?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, radno vrijeme svih m:tel poslovnica možete pronaći na linku.

Dovoljno je da na listi prodajnih mjesta pronađete ono koje je najbliže Vama i kliknete na opciju „Više informacija“. Tada će Vam se otvoriti mali prozor u kojem ćete vidjeti tačno radno vrijeme i sve vrste poslova koji se obavljaju u izabranoj poslovnici.