Pitanja iz inboksa – Kako mogu ostvariti dupli bonus interneta?

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako mogu ostvariti dupli bonus interneta?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko želite ostvariti dupli bonus interneta, iskoristite promotivnu m:tel ponudu u kojoj vas svakog mjeseca očekuje dupli bonus interneta u okviru jedne od Pretplata tarifa.

Uz Pretplata Plus tarifu čeka te 10 GB neta, izabereš li Pretplata Plus Net ili Pretplata Top tarifu bonus je 50 GB, uz Pretplata Max 100 GB a kao korisnik Pretplata Premium tarife na raspolaganju ti je čak 200 GB mobilnog neta svakog mjeseca.

Iskoriistite ovu ponudu koja traje do 20. maja 2023. godine.

Za više informacija o ovoj ponudi posjetite najbliže prodajno mjesto, pozovite 0800 50000 ili posjetite mtel.ba sajt.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu preko sajta mtel.ba platiti račune?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, proces plaćanja vaših rezidencijalnih m:tel računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu unesete podatke sa Vašeg računa, kao što su poziv na broj i šifra pretplatnika. Takođe, važno je da unesete i Vašu e-mail adresu.

U idućem koraku povežite Vašu VISA, MasterCard ili Maestro karticu, kako biste izvršili uplatu i to bez provizije.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, da li mogu aktivirati usluge, a da ne dolazim fizički do vaše poslovnice?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, prava adresa za Vas je Moj m:tel.

Ukoliko nemate nalog, registrujte se ovdje i u svakom trenutku moći ćete da zavirite u Vašu mjesečnu potrošnju, trenutno stanje dopune, kupite tarifnu opciju, uključite ili isključite dodatnu uslugu, ubrzate svoju internet konekciju, aktivirate dodatne TV pakete, prijavite se za elektronsku dostavu računa ili podnesete sve potrebne zahtjeve putem samo par klikova.

Registracija je jednostavna – potrebno je samo da unesete broj mobilnog ili podatake sa Vašeg m:tel računa.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Poštovani, željela bih da čestitam na dobijenom sertifikatu za najbolju mobilnu mrežu u BiH! Bravo!

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, zadovoljstvo nam je uvijek kada se naš rad prepozna i nagradi, ali još više nas čini ponosnim trenuci u kojima nas pohvalite vi, naši korisnici.

Samo par mjeseci nakon što je stigla potvrda da smo najbolja mobilna mreža u BiH u 2022. godini, stigla nam je još jedna potvrda za liderstvo u pružanju mobilnih usluga i u 2023. godini. Ovog puta to je izmjerila i potvrdila renomirana kompanija Net Check.