Pitanja iz inboksa – Kako mogu ostvariti dupli bonus interneta?

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu preko vašeg sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku unesite broj svoje VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako mogu ostvariti dupli bonus interneta?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko želite ostvariti dupli bonus interneta, iskoristite promotivnu m:tel ponudu u kojoj vas svakog mjeseca očekuje dupli bonus interneta u okviru jedne od Pretplata tarifa.

Uz Pretplata Plus tarifu čeka te 10 GB neta, izabereš li Pretplata Plus Net ili Pretplata Top tarifu bonus je 50 GB, uz Pretplata Max 100 GB a kao korisnik Pretplata Premium tarife na raspolaganju ti je čak 200 GB mobilnog neta svakog mjeseca.

Iskoriistite ovu ponudu koja traje do 20. maja 2023. godine.

Za više informacija o ovoj ponudi posjetite najbliže prodajno mjesto, pozovite 0800 50000 ili posjetite mtel.ba sajt.

VAŠE PITANJE: Poštovani, imate li neku aplikaciju preko koje mogu platiti m:tel račune?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, aplikacija koja vam nudi mogućnost plaćanja rezidencijalnih m:tel računa je Moj m:tel.

Ukoliko nemate nalog, registrujte se ovdje i u svakom trenutku moći ćete da joj pristupite i u par jednostavnih koraka platite Vaše računa.

Takođe, moći ćete da provjerite Vašu mjesečnu potrošnju, trenutno stanje dopune, kupite tarifnu opciju, uključite ili isključite dodatnu uslugu, ubrzate svoju internet konekciju, prijavite se za elektronsku dostavu računa ili podnesete sve potrebne zahtjeve putem samo par klikova.

Registracija je jednostavna – potrebno je samo da unesete broj mobilnog telefona ili podatake sa Vašeg m:tel računa.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, gdje mogu saznati radno vrijeme m:tel poslovnica?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, radno vrijeme svih m:tel poslovnica možete pronaći na linku.

Dovoljno je da na listi prodajnih mjesta pronađete ono koje je najbliže Vama i kliknete na opciju „Više informacija“. Tada će Vam se otvoriti mali prozor u kojem ćete vidjeti tačno radno vrijeme i sve vrste poslova koji se obavljaju u izabranoj poslovnici.