Pitanja iz inboksa – Kako mogu aktivirati uslugu COFUS kućnog majstora?

VAŠE PITANJE: Poštovani, mogu li platiti račune koristeći Moj m:tel aplikaciju?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Moj m:tel aplikacija nudi vam mogućnost plaćanja vaših rezidencijalnih m:tel računa!

Proces je jednostavan, a uplatu vršite unošenjem podataka Visa, Mastercard ili Maestro platne kartice bilo koje banke.

Aplikacije Moj m:tel vaš je vjerni asistent u svakoj prilici, jer vam omogućuje i da u svakoj prilici u par klikova aktivirate bilo koju m:tel uslugu, bez da odlazite do naše poslovnice.

Ukoliko još uvijek niste, Moj m:tel aplikaciju preuzmite na App Store, Google Play ili AppGallery.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, želio bih znati kako mogu pokloniti net?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, kako biste mogli pokloniti mobilni Internet, potrebno je da izvršite kupovinu tarifne opcije „Pokloni NET“!

To veoma jednostavno možete da učinite putem „Moj meni“ opcije, pozivom koda *100#, ali i u aplikaciji Moj m:tel.

Opcija Pokloni NET važi i za prepaid i za postpaid, kao i Kombinuj korisnike, bilo da ste onaj koji poklanja ili prima ovaj poklon.

Za iznos od 10 KM, onaj kome je upućen poklon dobiće 5 GB brzog mobilnog interneta koji se može koristiti u roku od 15 dana u m:tel mreži i u romingu u regionu Zapadnog Balkana.

Više informacija o tarifnoj opciji Pokloni NET potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 za postpaid korisnike odnosno na 066 10 10 10 za prepaid korisnike.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu aktivirati ovu uslugu COFUS kućnog majstora?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko ste korisnik m:tel Pretplata tarifa, uslugu Cofus asistencije možete aktivirati veoma jednostavno.

Prilikom potpisivanja ugovora ili reugovora na period od 24 mjeseca, za vaš Pretplata tarifni model, podnesite zahtjev za ovu novu veoma korisnu m:tel uslugu.

Za korisnike Pretplata Top, Pretplata Max i Premium tarife ona je uključena u cijenu pretplate, a za ostale Pretplata tarife iznosi 3 KM mjesečno, sa uračunatim PDV-om.

Usluge kućne asistencije možete iskoristiti više puta u periodu 12 mjeseci od potpisivanja ugovora, do predviđenog iznosa do 300 KM za izvršene usluge. Takođe, prilikom svake intervencije imate pravo na potrošni materijal do 30 KM.

Više informacija o aktivaciji usluge možete saznati besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav! Znam da nije pitanje, ali morala sam vam se javiti da pohvalim novi izgled bloga! Pratim sve već godinama i pravo je osvježenje čitati vas i u novom ruhu!

 M:TEL ODGOVOR: Poštovana, veliko nam je zadovoljstvo čuti da vam se dopada novi izgled m:blog-a!

Pažljivo smo pripremali savremenu verziju i zadovoljstvo nam je predstaviti novu adresu gdje ćete pročitati više o popularnim temama iz filmske industrije ili društvenih mreža, gdje možete pronaći novosti iz svijeta novih tehnologija i saznati sve o posebnim m:tel ponudama!

Na novoj adresi m:bloga, mtelblog.ba, sve je brže i preglednije! Modernizovani i ubrzani m:blog trenutno učitava sadržaj koji želite i ima pojednostavljen pristup za mobilne uređaje.

Jednim klikom možete pronaći više o modernim i zanimljivim uređajima, pročitati preporuke novih serija i filmova na m:tel IPTV kanalima, najave sportskih događaja, savjete i novosti koje se tiču društvenih mreža, recenzije aplikacija i igrica, a takođe i saznati najnovije m:tel ponude.

Ne propustite da označite mtelblog.ba kao mjesto gdje ćete uvijek pronaći teme koje vas zanimaju!