Pitanja iz inboksa – Kako mogu aktivirati HBO Max?

VAŠE PITANJE: Ćao, kako mogu osvojiti ovaj poklon bon od 300 KM?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, uz m:tel IPTV odaberite sjajne novogodišnje poklone, bon do 300 KM, ali i popust od 20 odsto na pretplatu uz sjajne sadržaje u videotekama Apollon i HBO.

Ukoliko želite novi uređaj, predlažemo vam da odaberete poklon bon za kupovinu nekog od sjajnih uređaja iz bogate m:tel ponude. U zavisnosti od paketa koji odaberete – sa dvije, tri ili četiri usluge, ostvarićete pravo na vaučer u iznosu do 300 KM kojeg možete iskoristiti lično ili ga nekome pokloniti.

Ukoliko ipak želite manju pretplatu, iskoristite popust u iznosu od 20% na cijenu mjesečne pretplate odabranog mjesečnog paketa 5 mjeseci.

Koji god poklon da odaberete počastićemo vas dodatnim poklonom, videotekama Apollon i HBO u čijim sadržajima bez naknade možete da uživate sve do kraja januara 2023. godine.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže prodajno mjesto.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu aktivirati HBO Max?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, HBO MAX kao m:tel korisnik možete aktivirati putem strane moj.mtel.ba ili putem strane www.hbomax.ba.

Detaljno uputstvo za uspješnu aktivaciju možete pronaći ovdje.

HBO Max vam na jednom mjestu donosi najbolje sadržaje produkcija Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i još mnogo toga. Sa ovom streaming uslugom uživaćete u najaktuelnijim serijama i filmovima, najvećim blokbasterima, najodvažnijim pričama i nezaboravnim klasicima!

Serije i filmove gledajte istovremeno na tri različita ekrana, dodajte do pet personalizovanih profila za djecu i odrasle s posebno odabranim sadržajem, kojeg možete preuzimati i u pokretu.

HBO Max – sve što volite, na jednom mjestu!

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kako mogu preko sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku povežete svoju VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kako se mogu prijaviti za m:tel stipendiju?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko ste student ETF-a Banja Luka, Istočno Sarajevo, Fakulteta elektrotehnike Tuzla ili PMF-a Banja Luka, potrebno je da pratite sljedeće korake!

Korak broj 1: provjerite da li se Vaš smjer i godina studija nalaze na spisku onih koji mogu da konkurišu za m:stipendije.

Korak broj 2: Ako ispunjavate uslove iz koraka 1, prikupite potrebnu dokumentaciju.

Korak broj 3: Popunite prijavni obrazac sajtu i sve to donesite lično ili pošaljite poštom na adresu naznačenu u konkursu.