Pitanja iz inboksa – Kako da platim parking u Srbiji putem m:go aplikacije?

VAŠE PITANJE: Možete li mi objasniti kako da platim parking u Srbiji putem m:go aplikacije?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Kao što znate, m:go aplikacija nedavno je obogaćena dodatnim funkcionalnostima. Prvi u BiH, m:tel je putem ove aplikacije svojim korisnicima omogućio jednostavno plaćanje parkinga u Srbiji. Bilo da se privatno ili poslovno nalazite u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, na Zlatiboru ili u nekom drugom gradu u Srbiji, putem aplikacije, unesite registraciju svog vozila, odaberite zonu u kojoj se nalazite i jednim klikom izvršite plaćanje!

Pored opcije plaćanja parkinga, m:go Vam u samo nekoliko klikova omogućava da:

Aktivirate dodatne gigabajte mobilnog interneta

Dopunite „Kombinuj” ili „Dopuna“ račun

Aktivirate neku od roming tarifnih opcija

Izaberete dostavu računa na e-mail

Platite račun bez odlaska u poslovnicu

Prijavite smetnju

Aktivirate isključen broj

Pretražujete telefonski imenik

Aktivirate aktuelne usluge iz m:tel ponude

Osim što je sve brže i praktičnije, aplikacija Vam omogućava da u svakom trenutku, bez obzira na to gdje se nalazite, provjerite svoj račun i steknete uvid u potrošnju mobilnog neta kako u m:tel mreži, tako i u regionu Zapadnog Balkana.

m:go aplikaciju besplatno preuzmite na Google Play Store-u, App Store-u ili Huawei AppGallery a više o aplikaciji pročitajte na mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Kako da aktiviram mobilni internet u inostranstvu?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Kompanija m:tel u svojoj ponudi ima čak 19 roming paketa za različite zemlje, s različitim brojem dana i količinom mobilnog interneta. Tako da, ukoliko planirate odlazak u inostranstvo, jednostavno izaberite paket koji Vam odgovara, i aktivirajte ga brzo i lako putem sajta mtel.ba, aplikacija m:go ili Moj m:tel, pozivom *100# ili SMS-om.

Izbor zemalja i mrežnih operatera u koje možete da ponesete svoj mobilni internet putem kupljenih roming tarifnih opcija je velik – Amerika, Kina, Tanzanija, Egipat, Hrvatska, Slovenija, Italija, Turska, Švajcarska, Češka, Slovačka, Poljska, Rumunija, Španija, Portugal, Austrija, Njemačka, Grčka, Mađarska… Tu su i zemlje Zapadnog Balkana, ako Vam je potreban dodatni internet pored onog koji imate uključen u svoj mjesečni bonus.

Prije nego što krenete na put, osim podešavanja svog mobilnog uređaja, provjerite i to da li je Vaša SIM kartica 4G, budući da u mnogim zemljama 3G kartice, odnosno mreže 3G generacije nisu više u funkciji. Vaše stare 3G kartice možete lako zamijeniti u bilo kojem m:tel prodajnom mjestu.

Sve informacije o roming opcijama možete pronaći na www.mtel.ba, ili ih dobiti pozivom na broj 0800 50 000. Ne zaboravite, ukoliko zovete iz inostranstva, broj korisničke službe je  +387 66 10 10 10, a tarifiranje ovog poziva obračunavaće se u skladu sa važećim cjenovnikom za konkretnu zemlju i operatera.

VAŠE PITANJE: Htio bih da odabrem neki od m:tel IPTV paketa. Imate li trenutno neke akcijske ponude?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Aktuelna ponuda m:tel TV paketa donosi Vam 25% popusta na pretplatu 4 mjeseca za odabrani paket kao i mogućnost kupovine televizora na rate bez kamata.

m:tel paketi pored sjajne zabave za sve generacije, donose Vam  preko 300 TV kanala, najbolje videoteke sa hiljadama sati serijskog i filmskog sadržaja, najatraktivnije sportske  kanale i sadržaje, moderne funkcionalnosti poput pauziranja, vraćanja propuštenog sadržaja, snimanja, gratis usluge TV To Go, najbržeg i najstabilnijeg interneta, odličnih bonusa za fiksnu/mobilnu telefoniju, ali i mogućnost kupovine sjajnih TV uređaja na rate bez kamata.

Ovog mjeseca za Vas izdvajamo: Philips Smart od 55 inča uz mjesečnu ratu od 46,67 KM, Tesla android od 43 inča uz mjesečnu ratu od 18,50 KM, te Tesla android od 40 inča uz mjesečnu ratu od 16,92 KM.

Odaberite m:tel TV pakete i pripremite se za uzbudljive nadolazeće praznike.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.