Pitanja iz inboksa – Kako da aktiviram videoteku Superstar i Apollon?

VAŠE PITANJE: Kako da aktiviram videoteku Superstar i Apollon?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Potrebno je samo da putem svog daljinskog upravljača odaberete IPTV shop i besplatno aktivirate videoteke Superstar i Apollon koje Vam nude hiljade sati najboljih filmskih i serijskih sadržaja za sve generacije i ukuse.

Uživajte u besplatnoj aktivaciji od 15. decembra 2023. do 31. januara 2024.

Domaće serije: „12 reči“, „Nemirni“, „Pad“, „Državni službenik“, „Pevačica“, „Ubice mog oca“, „Južni vetar 2: Na granici“, „Tajne vinove loze“, „Močvara“ i „Tajkun“ samo su neka od izuzetnih TV ostvarenja koja možete da gledate na jednom mjestu i da bindžujete cijele sezone pripremajući se za nove. A uz sadržaje videoteke Apollon okupite porodicu uz toplinu prazničnih komedija ili se prepustite uzbuđenju avanturističkih priča.

Nezaboravite ni to da Vam m:tel TV paketi ovog mjeseca donose i popust na 4 mjesečne pretplate u visini od 25%, kao i odlične TV uređaje na rate.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.

Detaljno upustvo kako da aktivirate i dekativirate m:tel dodatne pakete pročitajte ovdje.

 

VAŠE PITANJE: Mogu li u Srbiji da koristim aplikaciju m:go?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Naravno, ukoliko planirate odlazak u Srbiji, obavezno, ako već niste, instalirajte našu aplikaciju m:go!

Kako biste u potpunosti uživali u svemu onom što će Vam pružiti praznični odmor u Srbiji, m:tel Vam preporučuje da, ukoliko već niste, preuzmete aplikaciju m:go koja će Vam biti vjerni asistent na Vašem putovanju.

Uz pomoć ove m:tel aplikacije moći ćete u samo par klikova da platite parking u većini gradova u Srbiji, da u svakom trenutku provjerite stanje svog računa i steknete uvid u potrošnju mobilnog neta kako u m:tel mreži, tako i u regionu Zapadnog Balkana.

Ukoliko Vam je potrebno još više povoljnije komunikacije, putem ove aplikacije možete da dokupite roming tarifne opcije sa internetom, minutama i porukama. A sve detalje i savjete o tome kako da koristite svoj mobilni net u Srbiji kao da ste kod kuće, pogledajte ovdje.

m:go aplikaciju besplatno preuzmite na Google Play Store-u, App Store-u ili Huawei AppGallery a više o aplikaciji pročitajte na mtel.ba.

 

VAŠE PITANJE: Koje filmove i serije preporučujete za vrijeme praznike na m:tel IPTV-ju i u kojem terminu?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Očekuje nas pregršt zabave, dobrih filmova i serija u praznične dane novogodišnjih praznika, na prelazu iz stare, u novu 2024. godinu.

Novogodišnju specijal emisiju „Komšije“ na Televiziji Republike Srpske možete pogledati u nedjelju 31. decembra od 20.10 časova.

Već u ponedjeljak 1. januara 2024. godine u 01.15h, TV FilmBox Stars nam je pripremio sjajno dramsko ostvarenje, film „Ne blijedi“.

Brajan De Palma svakako je jedan od najvećih režisera svih vremena. Upravo je njemu posvećen dokumentarni i biografski film „De Palma“ koji je na programu, takođe, 1. januara 2024. godine u terminu od 10.25h na TV Cinemax.

U utorak 2. Januara 2024. godine od 21 čas, možete da pogledate izvrstan krimi-triler „Plan bjekstva 3“ na Pink Action.

Druga sezona serije „Azbuka našeg života” premijerno počinje sa prikazivanjem od 4. januara na kanalu Superstar TV radnim danima u 21 čas. 

Uz ove preporuke, novogodišnji filmski maraton možete nastaviti uz Superstar i Apollon videoteke jer Vam m:tel poklanja besplatnu aktivaciju do 31. januara 2024.