Pitanja iz inboksa – Kako da aktiviram uslugu račun na mail?

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako da kupim telefon na rate?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Mobilni telefon možete kupiti na rate u zavisnosti od minimalnog perioda trajanja ugovorne obaveze (novi i postojeći korisnici). Ako zaključite ugovor sa minimalnim periodom trajanja 12 mjeseci, možete kupiti telefon na 12 rata, s tim da pri kupovini telefona plaćate 20% vrijednosti izabranog telefona, a ostatak se dijeli na 11 rata. Ako zaključujete ugovor sa minimalnim periodom trajanja ugovorne obaveze 24 mjeseca, možete kupiti telefon na rate i to prvu ratu u iznosu 20% vrijednosti izabranog telefona pri kupovini telefona a ostatak na 23 jednake rate.

Za sva dodatna pitanja molimo da pozovete naš Kontakt centar na broj 0800 50 000, a ponudu mobilnih telefona pogledajte ovdje.

Srdačan pozdrav!

VAŠE PITANJE: Ćao, kako da aktiviram uslugu račun na mail?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana,

Aktivirati ovu uslugu možete vrlo jednostavno – na bilo kojem m:tel prodajnom mjestu, pozivom na broj Call centra 0800 50 000, kao i putem portala ili aplikacije Moj m:tel.

Aktiviranjem ove usluge, dobićete aktivacioni kod za bonus mobilnog interneta od 3 GB. Ovaj kod će vam stići na email adresu koju ste izabrali za dostavu računa, a vaše je samo da ga pošaljete putem SMS-a na označeni broj.

Dobijeni kod mogu da koriste svi m:tel korisnici, tako da ga možete i pokloniti.

VAŠE PITANJE: Ćao, vidjeli smo da imate novu roming tarifu za Egipat, a uskoro idemo tamo, kako da je aktiviramo?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ako putujete u Egipat, 10 dana možete koristiti 2GB interneta u sklopu tarifne opcije Net roming Egipat, a cijena paketa je 15 KM.

Odabranu tarifnu opciju možete jednostavno aktivirati ili izvršiti provjeru stanja iskorišćene količine mobilnog interneta putem sajta mtel.ba, aplikacija m:go i Moj m:tel, pozivom za USSD meni ili slanjem SMS-a.

Opcija Net roming Egipat može koristiti u mreži “Etisalat Egypt”.

Za sva dodatna pitanja molimo da pozovete naš Kontakt centar na broj 0800 50 000