Pitanja iz inboksa – Imate li neki popust na ZTE Blade V40S?

VAŠE PITANJE: Pozdrav, da li u ponudi imate Huawei nova 10 Pro?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Huawei nova 10 Pro dostupan je u m:tel ponudi i možete ga spojiti  sa nekom od pretplata tarifa.

Ovaj telefon će vam privući pažnju prvo predivnim izgledom, a onda i sjajnim mogućnostima. Telefon za selfije kakve do sada niste imali, idealan je za snimanje prednjom kamerom, kao i za sve one koji žele vrhunski uređaj srednje klase sa premium karakteristikama.

Zanosni, maštoviti dizajn HUAWEI nova 10 Pro jasno ističe telefon, stil inspirisan svemirom i svjetlošću zvijezda, naglašen je upečatljivim okvirom kamere sa zlatno-orbitalnim prstenom.

Nevjerovatna dualna prednja kamera od 60 MP sa ultra širokougaonom kamerom i opcijom snimanja 4K video sadržaja takođe izdvaja ovaj model.

Huawei nova 10 Pro ima i moćan sistem zadnjih kamera, fantastičan veliki ekran, energetski efikasnu bateriju podržanu super brzim punjačem. Snagu mu daju odlični čipset i 8 GB RAM memorije, a u m:tel ponudi na raspolaganju vam je model sa čak 256 GB interne memorije, više nego dovoljno da sačuvate sve što želite.

VAŠE PITANJE: Poštovani, sve pohvale za to što besplatno dijelite znanje sa ljudima. Zanima me da li će vaša Masterclass predavanja biti u Trebinju?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, hvala Vam na lijepim riječima! Zadovoljstvo nam je pomagati zajednici na sve načine, a ovaj edukativni aspekt nas posebno raduje i čini srećnima.

Sljedeće stanice našeg Digital Masterclass-a su Trebinje, kao i Mostar. A o tačnom terminu održavanja ćemo sve zainteresovane obavijestiti uskoro, stoga redovno pratite m:tel društvene mreže i na vrijeme osigurajte učešće na našoj radionici.

Podsjećamo, polaznici ovih predavanja u prilici su da se upoznaju sa online oglašavanjem i uspješnim predstavljanjem na društvenim mrežama. Na predavanjima će saznati i šta je to što omogućava bolju eksternu komunikaciju, poznavanje tržišta, kako dobiti konkretan, iskren i stručan feedback za svoj rad i kako unaprijediti poslovanje u domenu digitalinih kanala komunikacije i na tajnačin unaprijediti svoje poslovanje.

VAŠE PITANJE: Zdravo, imate li neki popust na ZTE Blade V40S?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, ZTE Blade V40S pronađite u m:tel ponudi sa 20% popusta na izabranu pretplatu u okviru Top ponude!

U pitanju je fizički vrlo atraktivan uređaj, debljine samo 7,6 milimetara, a težine tek 184 grama, sa jako dobrim karakteristikama i povoljnom cijenom.

ZTE Blade V40S pokreće Unisoc Tiger T618 procesor, uparen sa 6GB RAM-a + 5GB virtualnog RAM-a i 128GB interne memorije.

Veliki AMOLED ekran, od 6.67 inča, rezolucije 1080 x 2400 piksela, podržava 100% DCI-P3 palete boja, te je savršen za praćenje omiljenih sadržaja. Na njegovom vrhu, u centralnom dijelu, smještena je selfi kamera od 8 MP. Zadnje kamere su, takođe, odlične. Glavna je od 50 MP, a uz nju su tu još i makro kamera od 5 MP, te dubinska od 2MP.

Uređaj energiju crpi iz baterije od 4500mAh, koja podržava 22,5W punjenje, a posjeduje i čitač otiska prsta smješten bočno. Operativni sistem je Android 12.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu preko vašeg sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku unesite broj svoje VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.