Pitanja iz inboksa – Imate li na stanju Samsung A54 i može li se uzeti na rate?

VAŠE PITANJE: Do kada traje Huawei akcija gdje se dobije sat besplatno?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko mislite na Huawei P60 Pro, kompanija m:tel nagrađuje najbrže kupce sa vrhunskim pametnim satom Huawei Watch GT 3. Akcija traje do isteka zaliha, te Vam zbog toga preporučujemo da požurite.

Ovaj fantastični telefon može biti Vaš tako što prvi dio platite odmah, a ostatak dijelite na 23 rate od 98,02KM mjesečno.

Više o ovoj ponudi možete vidjeti na našem sajtu, a sve dodatne informacije ćete dobiti pozivom na besplatan broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako da dopunim račun online?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Vaš račun možete dopuniti sasvim jednostavno na našem sajtu. Na stranici za dopunu samo ukucajte tražene podatke: broj telefona, e-mail adresu i iznos u KM, a potom kliknite na “plati karticom”. Na stranici koja će Vam se otvoriti unesite podatke Vaše platne kartice i kliknite “potvrdi”.

Postupak možete ponoviti kada god Vam zatreba i gdje god da se nalazite. Sigurnost kartičnih transakcija obezbijeđena je najvišim sigurnosnim standardima Verified by Visa i MasterCard Secure Code.

Naknada za online obradu iznosi 0,00 KM, a više o uslovima korišćenja usluga/paketa usluga možete pronaći ovdje; na m:tel prodajnom mjestu ili pozivom kontakt centra na 0800 50000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, možete li mi objasniti šta je to Plavi telefon?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, naravno. Plavi telefon je savjetodavna linija koju je pokrenulo Udruženje „Nova generacija“ iz Banja Luke i koja omogućava da svako dijete i mlada osoba dobiju psihološku pomoć i podršku koju zaslužuje ili da anonimno prijavi nasilje kojem je izloženo.

Neopisiv strah, osjećaj tuge ili potištenosti, osjećaj manje vrijednosti, razmišljanja o suicidu, nasilje u porodici ili na internetu, te problemi u prijateljskim ili partnerskim odnosima, samo su neke od poteškoća s kojima se djeca i mladi suočavaju i o kojima razgovaraju sa savjetnicima Plavog telefona.

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom m:tel, svi razgovori su besplatni, bez obzira na to iz koje mreže osoba poziva. Pored toga što su besplatni, svi razgovori su i anonimni, što znači da osoba koja se obrati za pomoć i podršku, ne mora da otkriva svoj identitet, kao ni mjesto u kojem živi.

Djeca i mladi se Plavom telefonu obraćaju putem telefona 080 05 03 05, a oni kojima je lakše da pišu i putem četa i mejla koji se nalazi na sajtu plavitelefon.ba. Usluga je dostupna svakim radnim danom od 09 do 22 časa.

Više informacija možete potražiti na m:blogu.

VAŠE PITANJE: Imate li na stanju Samsung A54 i može li se uzeti na rate?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, imamo. U pitanju je model koji rado preporučujemo našim korisnicima, jer uz svaki kupljeni Samsung A54 telefon dolazi i poklon besplatnog korištenja usluge YouTube Premium u trajanju od dva mjeseca i 100 GB prostora za podatke na Microsoft 365 servisu u trajanju od šest mjeseci.

Takođe, preporučujemo Vam da ovaj telefon spojite sa jednom od odabranih m:tel Pretplata tarifa uz koje Vas očekuje dupli bonus interneta. Ova posebna ponuda traje do 24. avgusta ove godine.

Izaberete li Pretplata Plus Net ili Pretplata Top tarifu imaćete bonus od 50 GB, uz Pretplata Max 100 GB, a kao korisnik Pretplata Premium tarife na raspolaganju Vam je čak 200 GB mobilnog neta svakog mjeseca.

Više o ovoj ponudi potražite na m:blogu ili pozivom na 0800 50 000.