Pitanja iz inboksa – Do kada su otvorene Apollon i Superstar videoteke?

VAŠE PITANJE: Do kada su otvorene Apollon i Superstar videoteke?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Uživati u besplatnoj aktivaciji možete još veoma kratko, odnosno do 31. januara 2024.

Sve što je potrebno jeste da putem svog daljinskog upravljača odaberete IPTV shop i besplatno aktivirate videoteke Apollon i Superstar koje vam nude hiljade sati najboljih filmskih i serijskih sadržaja za sve generacije i ukuse.

Domaće serije: „12 reči“, „Nemirni“, „Pad“, „Državni službenik“, „Pevačica“, „Ubice mog oca“ su samo neke od sjajnih TV ostvarenja koja možete gledati na jednom mjestu i da bindžujete cijele sezone pripremajući se za nove.

Nakon promotivnog perioda do kraja januara, možete nastaviti sa korišćenjem videoteka. Od 1. februara, sadržaj Apollon videoteke u okviru m:tel IPTV-ja, gledajte uz mjesečnu naknadu od 6,90 KM a sadržaj Superstar videoteke uz mjesečnu naknadu od 4,68 KM.

Uživajte u zimskom periodu uz najbolje serije sa najdražim ljudima. Za više informacija pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Uskoro krećem na poslovni put te me stoga zanimaju vaši BIZ net roming tarifni dodaci. Možete mi reći malo više o njima?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

BIZ tarife su osmišljene da vam priže nesmetanu i neograničenu komunikaciju u vašoj poslovnoj grupi. Ukoliko ste u m:tel mreži, pa i u mrežama Zapadnog Balkana, omogućiće vam da svoje poslove obavljate efikasno.

Tarifni dodaci dostupni su korisnicima tarifnih modela: BIZ Start, BIZ Plus, BIZ Net i BIZ Premium.

Na raspolaganju vam je 19 različitih roming dodataka, koje ćete odabrati u zavisnosti gdje putujete i koliko dugo će da traje vaše putovanje.

Ukoliko putujete u Ameriku, za 15 KM možete da aktivirate dodatak Net roming SAD koji vrijedi 10 dana i u kojem dobijate 2 GB mobilnog interneta u mreži operatera T-Mobile u Americi.

Za putovanja u Evropu, ukoliko obilazite istovremeno više država, postoji nekoliko različitih Net roming Evropa dodataka koje birate u zavisnosti od broja dana koliko ostajete na putu, pa tako za 16 KM možete iskoristiti 1,5 GB neta za sedam dana, odnosno 12 KM 1 GB neta za tri dana ili za 30 KM 3 GB neta za 15 dana.

Ukoliko pak odlazite u Austriju i Njemačku, možete izabrati Net roming Austrija/Njemačka po cijeni od 10 KM, u kojem dobijate 2 GB mobilnog interneta u toku 10 dana u mrežama: T-Mobile (Magenta) i A1 u Austriji i T-Mobile i Vodafone u Njemačkoj.

Ukoliko želite više da se informišete o ovoj tarifnoj opciji, posjetite sajt www.mtel.ba ili kod svog m:tel posrednika.

VAŠE PITANJE: Da li u svojoj ponudi imate telefon Honor 90 Lite?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Sjajni Honor 90 Lite imamo u svojoj ponudi i oduševiće vas prilikom prvog korištenja!

Glavna kamera od 100 MP omogućiće vam da snimite sjajne kadrove, dok ćete rezultate svog rada moći vidjeti na 6,7 inčnom ekranu zaobljenih ivica, u raskošu pravih boja koje se prilagođavaju vašem oku.

Takođe, vrhunski kvalitet zvuka donosi kino ugođaj te je gledanje filmova i igranje igrica prava zabava na ovom vrhunskom telefonu.

Dokaz tomu je dvostruki sertifikat za najviši kvalitet zvuka, a to će najbolje ocijeniti ljubitelji muzike.

Honor 90 Lite ima sjajan MediaTek-ov procesor, dok model ovog telefona, koji možete kupiti u m:tel-u, dolazi sa kombinacijom memorije 8/256 GB.

Savršen rad telefona omogućen je upravo zbog tehnologije Honor RAM Turbo koja može ostvariti maksimalni učinak ekvivalentan 13 GB radne memorije, a sama baterija kapaciteta je 4500 mAh i dolazi sa podrškom za Honor SuperCharge od 35 W.

Više informacija o ovom telefonu, ali i mnogim drugim uređejima iz sjajne m:tel ponude, možete pronaći na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.