Pitanja iz inboksa – Da li u svojoj ponudi imati neki od Xiaomi Redmi Note 13 serije telefona?

Vaše pitanje: Kada je premijera serije „V (fau) efekat“ i na kojem kanalu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Osam uzbudljivih epizoda serije „V (fau) efekat“ počinju sa emitovanjem 10. februara na kanalu Superstar TV, vikendom od 21 čas.

Nova hit serija je pod rediteljskom palicom Gordana Kičića i Đorđa Markovića te nas vodi kroz imaginarnu priču stvarnog zločina.

U seriji pratimo radnju koja vodi u Savremeni teatar. U toku su prireme za premijeru komada „Slučaj Bertolda B“ koja je sredinom 1980-ih imala ogroman uspjeh. Međutim, svi članovi ansambla dobili su anonimne pretnje. Istragu počinje Svetlana Sorga, iskusni inspektor PU Beograd.

U seriji glume Milica Janevski, Radovan Vujović, Pavle Mensur, Jovana Gavrilović, Radoje Čupić, Dubravka Kovjanić, Petar Benčina, Miloš Đorđević, Milica Trifunović i drugi.

Serija je nastala u saradnji produkcijske kuće „Firefly“ i Telekoma Srbija.

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.

Vaše pitanje: Zanima me da li u svojoj ponudi imati neki od Xiaomi Redmi Note 13 serije telefona?

 M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

U našoj ponudi imamo vrhunske telefone iz fantastične nove Xiaomi Redmi Note 13 serije, a to su Redmi Note 13 i Redmi Note 13 Pro uređaj.

Moćna trostruka kamera na Redmi Note 13 sa kamerom 108 MP i Redmi Note 13 Pro sa kamerom od 200 MP, omogućiće vam da uhvatite svaki detalj.

Takođe, sve izgleda savršeno na velikim 6,67 inča AMOLED ekranima visoke rezolucije, kao i brilijantne boje.

U prefinjen dizajn telefona smještene su superiorne performanse koje će obaviti i najteže zadatke, a sa brzim i turbo brzim punjenjen i sa dugotrajnom baterijom od 5000 mAh, Redmi Note 13 i Redmi Note 13 Pro će vam uvijek biti na raspolaganju.

Kao privatni ili poslovni m:tel korisnik, možete rezervisati i kupiti Redmi Note 13 ili Redmi Note 13 Pro telefon i na poklon dobiti ekskluzivni poklon, Redmi Note Buds 4 Lite slušalice u crnoj ili bijeloj boji.

Ova ponuda traje do 14. februara ove godine ili do isteka zaliha.

Vaše pitanje: Koje sve radnje mogu obaviti preko m:go aplikacije?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Mobilne aplikacije postale su najbolji asistent modernog čovjeka, jer onlajn način obavljanja bilo koje aktivnosti pruža jednostavno i rješavanje „problema“ u najkraćem mogućem vremenu.

m:go mobilna aplikacija zato predstavlja digitalni servis za svakodnevno upravljanje m:tel uslugama na jednostavan način. U samo nekoliko klikova, kao korisnik m:tel mobilne telefonije možete da:

  • Izaberete dostavu računa na e-mail
  • Platite račun bez dolaska u poslovnicu
  • Aktivirate dodatne gigabajte mobilnog interneta
  • Dopunite Kombinuj ili Dopuna račun platnim karticama bilo koje banke
  • Aktivirate neku od roming tarifnih opcija
  • Prijavite smetnju
  • Aktivirate isključen broj
  • Pretražite telefonski imenik
  • Aktivirate aktuelne usluge iz m:tel ponude

Osim što je sve brže i praktičnije, aplikacija vam omogućava da u svakom trenutku, bez obzira na to gdje se nalazite, provjerite svoj račun i steknete uvid u potrošnju mobilnog neta, kako u m:tel mreži, tako i u regionu Zapadnog Balkana.