Pitanja iz inboksa – Da li mogu kod vas naručiti žuti iPhone 14?

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li mogu kod vas naručiti žuti iPhone 14?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, samo nekoliko dana nakon što je Apple predstavio svoj novi žuti iPhone 14, ovaj sjajni uređaj dostupan je i u našoj ponudi.

Podsjetimo, sve najnovije mogućnosti modela iPhone 14 pokreće super brzi A 15 Bionic čip sa 5‑jezgarnim grafičkim procesorom pa su igre i aplikacije savršene za igranje i korišćenje.

Uz to, zbog novog dizajna unutrašnjosti uređaj je otporniji na ekstremne temperature pa akcija može da traje duže, a sa poboljšanom glavnom kamerom i još boljom obradom slike snimaćete fantastične fotografije, čak i pri slabom osvjetljenju.

Kupiti ga možete odmah putem www.mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako mogu preko vašeg sajta platiti račune?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, proces plaćanja vaših rezidencijalnih m:tel računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu unesete podatke sa Vašeg računa, kao što su poziv na broj i šifra pretplatnika. Takođe, važno je da unesete i Vašu e-mail adresu.

U idućem koraku povežite Vašu VISA, MasterCard ili Maestro karticu, kako biste izvršili uplatu i to bez provizije.

VAŠE PITANJE: Poštovani, gdje mogu saznati radno vrijeme m:tel poslovnica?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, radno vrijeme svih m:tel poslovnica možete pronaći na linku.

Dovoljno je da na listi prodajnih mjesta pronađete ono koje je najbliže Vama i kliknete na opciju „Više informacija“. Tada će Vam se otvoriti mali prozor u kojem ćete vidjeti tačno radno vrijeme i sve vrste poslova koji se obavljaju u izabranoj poslovnici.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako mogu preko vašeg sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku unesite broj svoje VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.