Pitanja iz inboksa – Da li mogu besplatno zamijeniti SIM karticu za novu 4G?

VAŠE PITANJE: Pozdrav, da li mogu aktivirati usluge, a da ne dolazim fizički do vaše poslovnice?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, prava adresa za Vas je Moj m:tel.

Ukoliko nemate nalog, registrujte se ovdje i u svakom trenutku moći ćete da zavirite u Vašu mjesečnu potrošnju, trenutno stanje dopune, kupite tarifnu opciju, uključite ili isključite dodatnu uslugu, ubrzate svoju internet konekciju, aktivirate dodatne TV pakete, prijavite se za elektronsku dostavu računa ili podnesete sve potrebne zahtjeve putem samo par klikova.

Registracija je jednostavna – potrebno je samo da unesete broj mobilnog ili podatake sa Vašeg m:tel računa.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu preko vašeg sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku unesite broj svoje VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li mogu besplatno zamijeniti SIM karticu za novu 4G?

M:TEL ODGOVOR: Pravo je vrijeme da to uradite, jer do 27. juna 2023. godine to možete učiniti potpuno besplatno.

Posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto, besplatno zamijenite staru SIM karticu i omogućite novu brzinu interneta na vašem pametnom telefonu!

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kad na SuperstarTV počinje sa emitovanjem serija „Nemirni“?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, serija Darka Nikolića “Nemirni” u produkciji Telekoma Srbija premijerno će biti emitovana 6. maja u 21 čas na programu Superstar TV-a u okviru m:tel IPTV-ja.

Više o seriji pročitajte ovdje a moći ćete je pratiti svakog vikenda u istom terminu putem kanala Superstar koji vam je dostupan u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT ponude i ON TV-a.