Pitanja iz inboksa – Da li kod vas već sada mogu da naručim Galaxy Z Fold6 ili Galaxy Z Flip6?

Vaše pitanje: Pozdrav, da li je moguće da kod vas već sada naručim Galaxy Z Fold6 ili Galaxy Z Flip6?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Modele najnovije generacije Samsung preklopnih telefona sada možete poručite uz sjajne poklone, vrijednosti do 199 KM – rezervišite i novi pametni sat i vrhunske slušalice.

Svaka nova generacija Samsung preklopnih telefona pomjera granice i na inovativan način spaja vrhunski dizajn, napredne tehnologije i nevjerovatne performanse. Zato, budite među prvima i svoj novi ekskluzivni preklopni model rezervišite na vrijeme, do 23. jula ove godine, uz koji vas očekuje i odličan poklon.

Izaberite Galaxy Z Fold6 5G 12/512 GB u Navy ili Silver Shadow boji i dobićete S Pen futrolu u vrijednosti 199 KM.

Ukoliko se odlučite za Galaxy Z Flip6 12/256 GB u BlueMintSilver Shadow ili Yellow boji, dobićete Flipsuit futrolu vrijednosti 99 KM.

Uslov za ostvarivanje poklona je da se registrujete na sajtu www.samsung.ba do 23. avgusta ove godine.

Također, među prvima rezervišite i neki od modela nove generacije Samsung pametnih satova – Galaxy Watch 7 ili Galaxy Watch Ultra, kao i model vrhunskih slušalica Galaxy Buds 3 ili Galaxy Buds 3 Pro.

Za detaljnije informacije o rezervaciji Samsung Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6 telefona, kao i pametnih satova i bežičnih slušalica, pozovite na broj 0800 50 000.

 

Vaše pitanje: Dobar dan! Načula sam da sada putem m:tel IPTV-ja mogu slušati i radio, pa vas molim za više informacija o tome. Hvala!

M:TEL ODGOVOR: Poštovana,

Pozdrav i Vama! U pravu ste, m:tel vam donosi čak 17 različitih radio stanica u okviru svoje IPTV platforme. Bez obzira na to da li volite pop, rock, jazz, narodnu, dječiju, domaću ili klasičnu muziku, m:tel ponuda zadovoljit će sve vaše ukuse.

Radio BN, Radio RS, Nes radio, Kontakt radio, Naxi, Naxi Kids i Naxi Rock radio, Big radio 1 i 2, Radio Beograd 1,2,3 i Radio Beograd 202, Radio Pletenica, Radio Rokenrol, Radio Džuboks i Radio Vrteška sada su dostupni na pozicijama od 701 do 718 m:tel IPTV-ja.

Radio, bezvremenski medijski kanal koji spaja ljude širom svijeta, čak i u vremenu najmodernijih tehnoloških dostignuća, i dalje je tu da nas prati u svakodnevnom životu.

Zaronite u svijet radija, uz savršeno dobar zvuk i neprekidni pristup najpopularnijim radio emisijama i muzici koju volite, bez razmišljanja o frekvenciji, na samo nekoliko klikova vašeg daljinskog upravljača.

Vaše pitanje: Zdravo, zanima me uređaj Apple iPad 10.2“ – da li je dostupan kod vas?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

U bogatoj m:tel ponudi možete pronaći i Apple iPad 10.2” (9TH GEN). Radi se o izuzetno kvalitetnom uređaju, čiji 10,2-inčni ekran, rezolucije 2160x1620px, može biti vaš savršen radni alat koji se uklapa u bilo koji prostor, ali i prozor u beskrajni virtuelni svijet. Čitanje, gledanje filmova i serija i igranje igrica na ovako velikom ekranu pojačava imerzivno iskustvo, tako da je ovaj Apple iPad namijenjen ljudima svih generacija i svih interesovanja.

Kamera od 12 MP, koja je smještena na prednjoj strani, omogućava snimanje fotografija i videa vrhunskog kvaliteta, a zbog čistoće slike, savršena je i za videopozive.

Zadnja kamera od 8 MP snima fotografije i videe prirodnih boja, tako da vas ni ona neće razočarati.

Apple iPad 10.2” (9TH GEN) koristi A13 Bionic čip, u kombinaciji sa 64 GB memorije, koji bez imalo muke pokreće sve aplikacije i pruža fluidan rad u svim situacijama.

Uz cjelodnevno trajanje baterije, Apple iPad 10.2” (9TH GEN) biće vaš savršen saputnik tokom putovanja i neprekidna zabava na odmoru. Ako ste među onima koji sitne radne obaveze nose sa sobom i na odmor, ne brinite, ovaj uređaj možete ponijeti čak i na plažu i tamo obaviti radne zadatke, zauzet će manje prostora nego knjige i časopisi.

Više informacija o kupovini ovog modela, koji možete platiti i na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.