Pitanja iz inboksa – Da li imate u ponudi i kako mogu kupiti Samsung Galaxy A34?

VAŠE PITANJE: Pozdrav, da li u ponudi i dalje imate Tesla televizore?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, uz odabrane TV pakete, u najnovijoj m:tel ponudi pored 50% popusta na dvije mjesečne pretplate, možete da odaberete i neki od odličnih Tesla televizora na 24 rate bez kamate.

Naša preporuka su Tesla TV od 32 inča uz mjesečnu ratu od 11,50 KM, Tesla TV od 40 inča uz ratu od 16,50 KM, a tu je i TV Alpha od 32 inča uz ratu od 12 KM mjesečno.

Uživajte u preko 300 TV kanala i gledajte najbolji svjetski sport, hit filmove i serije uz najbolje TV pakete sa čak 50 % popusta na pretplatu. Uz to izaberite odličan televizor po svojoj mjeri, na 24 rate bez kamate.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Ćao, da li imate u ponudi i kako mogu kupiti Samsung Galaxy A34?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, u aktuelnoj m:tel ponudi imamo Samsung Galaxy A34, a uz m:tel pretplata tarife možete uživati u svim prednostima najbolje mobilne mreže u BiH!

Takođe, uz kupljeni Samsung A34 telefon, na poklon dobijate besplatno korištenje usluge Youtube Premium u trajanju od dva mjeseca i 100 GB prostora za podatke na Microsoft 365 servisu u trajanju od šest mjeseci.

Galaxy A34 sa Super AMOLED ekranom uvijek ima jasan prikaz, a stopa osvježenja do 120 Hz unosi živost u vaš sadržaj. Galaxy A34 čak i po mraku iz najboljih trenutaka kreira fotografije svijetlih i živih boja uz nevjerovatnu AI pomoć za obradu slike.

Više informacija potražite na mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50000.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu preko vašeg sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku unesite broj svoje VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.

VAŠE PITANJE: Poštovani, imate li neku aplikaciju preko koje mogu platiti m:tel račune?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, aplikacija koja vam nudi mogućnost plaćanja rezidencijalnih m:tel računa je Moj m:tel.

Ukoliko nemate nalog, registrujte se ovdje i u svakom trenutku moći ćete da joj pristupite i u par jednostavnih koraka platite Vaše računa.

Takođe, moći ćete da provjerite Vašu mjesečnu potrošnju, trenutno stanje dopune, kupite tarifnu opciju, uključite ili isključite dodatnu uslugu, ubrzate svoju internet konekciju, prijavite se za elektronsku dostavu računa ili podnesete sve potrebne zahtjeve putem samo par klikova.

Registracija je jednostavna – potrebno je samo da unesete broj mobilnog telefona ili podatake sa Vašeg m:tel računa.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite mtel.ba.