Pitanja iz inboksa – Da li imate ponudu koja mi donosi više gigabajta mobilnog interneta?

Vaše pitanje: Vidjela sam da imate odličnu ponudu Xiaomi 14. O čemu se radi?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Upravu ste, imamo sjajnu ponudu Xiaomi 14 pametnog telefona u m:tel ponudi te ukoliko ste među trideset najbržih koji će ga naručiti, na poklon ćete dobiti sjajni tablet Redmi PAD SE 4/128 GB, poklon vrijedan čak 419 KM!

Ovaj telefon sa Leica optikom posljednje generacije, stvoren je za legendarne trenutke koje će zabilježiti sa neuporedivom jasnoćom živopisnim bojama.

Elegancija je u svakom detalju, čak i u posebnom dizajnu prstena oko kamere, a idealno zaobljen, ultra-tanki okvir daje mu izgled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Xiaomi 14 ekran nudi nevjerovatna unapređenja za maksimalno uživanje u sadržaju, a napredni HyperCharge 90 W u potpunosti će napuniti bateriju za samo 31 minutu.

Iskoristite ovu sjajnu priliku da uz naručeni Xiaomi 14 telefon dobijete i tablet Redmi PAD SE 4/128 GB koji sa svojim impresivnim ekranom nudi potpuni doživljaj.

Požurite jer ova ponuda traje do 10. marta ili do isteka zaliha!

Za više detalja pozovite 0800 50 000 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto.

Vaše pitanje: Zanima me kada se otvara poslovnica u Gospodskoj?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

m:tel poslovnica u Gospodskoj u Banjaluci ponovo otvara svoja vrata u ponedjeljak, 4. 3. i to u potpuno novom ruhu.

Stoga, pozivamo sve Banjalučane, ali i one koji su u prolazu, da u ponedjeljak posjete m:tel prodajno mjesto u Gospodskoj ulici na adresi Veselina Masleše 28 u Banjaluci.

Moderno uređen prostor ove poslovnie pružiće vam toplinu i ugodno okruženje u kojem ćete se prvenstveno osjećati dobrodošli, dok se informišete o m:tel uslugama i uređajima ili dok realizujete svoje m:tel usluge uz pomoć našeg ljubaznog osoblja.

Na dan svečanog otvaranja uživaćete u mnoštvu zabave, poklon iznenađenja i posebnih ponuda dobrodošlice.

Čekamo vas na staroj adresi, ali u novom ruhu!

Vaše pitanje: Da li imate ponudu koja mi donosi više gigabajta mobilnog interneta?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Tako je! Za sve nove korisnike i one koji čekaju da obnove svoje ugovore za Top, Max i Premium Pretplata tarife, u martu utrostručujemo gigabajte mobilnog interneta bez dodatnih troškova za svijeli period ugovorene obaveze (dvije godine).

I za korisnike Plus i Plus Net tarifa gigabajti su uvećani i to dva puta što će svakako da vam omogući još bolje online iskustvo.

Uz duple trostruke gigabajte u martu iskoristite i mogućnost besplatne zamjene vaših starih SIM kartica za nove 4G kartice i uživajte u dostupnim brzinama i modernim performansama vaših mobilnih uređaja.

Iskoristite ovu nevjerovatnu ponudu, odlučite se za naše unaprijeđene postpaid Pretplata tarife i doživite budućnost povezanosti već danas.