Pitanja iz inboksa: Da li imate neku pretplatu koja je pogodna za djecu?

Vaše pitanje: Pozdrav, zanima me da li imate neku pretplatu pogodnu za djecu?

MTEL ODGOVOR: Pozdrav,

Povratak u školu donosi mnoštvo promjena i uzbuđenja, kako za učenike, tako i za njihove roditelje. Dok se djeca spremaju za nove izazove i avanture, roditelji su zaokupljeni neophodnom pripremom mališana za novu školsku godinu.

Kako biste sa svojom djecom ostali povezani i znali gdje se nalaze u svakom trenutku, predlažemo vam da ih opremite sa m:tel Kombinuj:S Junor tarifom i Myki pametnim satom.

Tarifni model Kombinuj:S Junior je model sa kombinovanim načinom plaćanja, odnosno fiksnom mjesečnom pretplatom, u okviru kojeg imate glavni prepaid račun i bonus račun. Nakon što se potroši bonus, račun se može dopuniti prepaid dopunom, kao svaki drugi prepaid, odnosno Dopuna račun. Fiksna mjesečna pretplata iznosi 10 KM što ujedno predstavlja i bonus na računu za razgovore i poruke, a pored toga tu je i 500 MB mobilnog interneta.

Uz ovu m:tel tarifu namijenjenu najmlađim korisnicima, preporučujemo i pametni sat Myki u roza i plavoj boji, idealno za vaše mališane. Ovaj pametni dječiji sat omogućava da na pouzdan način budete u kontaktu sa vašim djetetom, kao i da u svakom trenutku znate njegovu tačnu lokaciju. Sat je vodootporan, a govorne poruke, SOS tipka, kamera i igrice čine ga fantastičnim gedžetom za svakog školarca.

Za sve one koji do 20. septembra posjete m:tel prodajno mjesto u Delta Planetu u Banjaluci, Myki sat biće dostupan po sniženoj cijeni.

Više informacija o MyKi 4 Lite uređaju i Kombinuj S:Junior tarifi pogledajte na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.

Vaše pitanje: Pozdrav, možete li objasniti koja je razlika između iPhone 15 Pro Max i iPhone 15 Plus?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

iPhone 15 Plus je vrhunski pametni telefon namijenjen onima koji ne pristaju na kompromise. Sve vezano za ovaj model je impresivno, tako da će vlasnik već prilikom prvog korištenja postati svjestan da je iPhone 15 Plus više od telefona.

Ekran je 6,7-inčni Super Retina XDR. Nudi kristalno listu i jasnu sliku, te je idealan za uživanje u multimedijalnom sadržaju, gledanje video snimaka i igranje igara.

Apple uređaji su čuveni po vrhunskim kamerama, čime može da se pohvali i iPhone 15 Plus. Impresivna glavna kamera od 48 MP snima savršene fotografije, profesionalnog kvaliteta. I ljubitelji selfija biće oduševljeni fotografijama koje stvara prednja kamera, jer ovaj telefon izvlači najbolje iz svake situacije.

Za besprijekoran, fluidan rad i pri najtežim zadacima zadužen je A16 Bionic čip, u kombinaciji sa 6/128 GB memorije, koji obezbjeđuje odlične performanse. Baterija je jedan od aduta ovog uređaja, jer garantuje dugotrajan rad.

iPhone 15 Pro Max je flagship model kompanije Apple, koji kombinuje vrhunski dizajn sa impresivnim performansama. Ovaj telefon donosi napredne funkcije koje će zadovoljiti čak i najzahtjevnije korisnike.

Ovaj telefon je namijenjen korisnicima koji zahtijevaju najbolje performanse, vrhunski dizajn i napredne fotografske mogućnosti. iPhone 15 Pro Max idealan je za one koji često koriste telefon za multitasking, strimovanje sadržaja ili profesionalno fotografisanje.

Sistem kamera na iPhone 15 Pro Max telefonu je pravi dragulj za ljubitelje fotografije. Glavna kamera je trostruka, sa senzorima od 48 MP, 12 MP i 12 MP, što omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija sa izuzetnim detaljima i bojama. Sekundarna kamera od 12 MP sa dodatnim 5 MP senzorom osigurava vrhunske selfije i video pozive sa čistim i oštrim prikazom lica.

Ovaj ekran nudi izuzetno iskustvo gledanja, idealno za strimovanje video sadržaja, igranje igara i pregled fotografija. Kvalitet slike je poboljšan dodatnim nivoima kontrasta i osvjetljenjem, čineći svaki detalj vidljivim čak i pod direktnim svjetlom.

Oba telefona opravdano su najbolja Apple ponuda uređaja, a razlikuje ih dimenzija i kompaktnost. U skladu sa Vašim idealnim preferencijama, jedan od ova dva telefona će sigurno zadovoljiti Vaše visoke standarde u izboru tehnologije.

Više informacija o ovim sjajnim telefonima, koje u m:tel-u možete kupiti po sniženoj cijeni, i još platiti na rate bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.

Vaše pitanje: Izvinite, koji Sony televizor biste preporučili i zašto?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Za potpuno uživanje u kvalitetnim TV sadržajima neophodno je da televizor bude vrhunskih performansi. Upravo to je ono što televizor Sony 75X75WL (Google TV) stavlja rame uz rame sa najmoćnijim uređajima tog tipa na našem tržištu.

Radi se o izuzetno atraktivnom modelu koji nudi sadržaje 4K HDR kvaliteta. Jasan i prirodan zvuk oživljava filmove i muziku i stvara posebno uzbudljivo iskustvo.

Uz Sony 75X75WL (Google TV) televizor velikih dimenzija, dijagonale 75 inča, bilo koja prostorija u vašem domu postaće mini kino, u kojem će cijela porodica moći da uživa u svako doba dana i noći.

Slika je sa oštrim detaljima i milijardama boja koje reprodukuje vrhunski procesor a svjetlosni senzor prilagođava svjetlinu slike uslovima u prostoriji – pojačava u osvijetljenim, a smanjuje u tamnim, da bi uvijek bila ugodna za gledanje.

Za savršenu čistoću i kvalitet zvuka, koji u zavisnosti od sadržaja dosprinosi dramatičnosti, što je neohodno za pravi kino doživljaj, zaduženi su video i audio formati Dolby Vision i Dolby Atmos.

Elegantan izgled dodatni je razlog da se odlučite za Sony 75X75WL (Google TV), jer će oplemeniti svaki prostor.

Ukoliko razmišljate o kupovini TV uređaja, u kompaniji m:tel možete pronaći brojne vrhunske modele različitih brendova i dimenzija, među kojima je i Sony 75X75WL (Google TV). Bogata m:tel IPTV ponuda nudi pregršt kvalitetnih sadržaja za sve generacije, što je u kombinaciji sa pomenutim Sony televizorom pun pogodak.

Podsjećamo da u m:tel-u imate i mogućnost kupovine na rate, bez kamate, a više o tome saznaćete na www.mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.